plasti dip

Plasti Dip

Защитният слой на тази гума намалява вероятността от надраскване и стружки по корпуса и е лесен за нанасяне. Веществото ще помогне за пълно пребоядисване на тялото, временно промяна на цвета му за изложба, боядисване на отделни части или увеличаване на защитата на елементите по време на транспортиране. Plasti Dip. И накрая, пластмасовото потапяне подобрява хидро изолацията на автомобила, което намалява вероятността от корозия. Технологични предимства. Отлична алтернатива на залепването с винилово фолио и други методи за защита на автомобила от външни влияния. Няма нужда да разглобявате колата, за да кандидатствате. Този Plasti Dip се сравнява благоприятно с виниловото фолио, което се прилага с много по-голяма трудност. За обработка, не е нужно да подготвяте или подновявате боята дълго време. Веществото може да се нанася дори върху повредени участъци, включително тези, които са пребоядисани.

Plasti Dip

Има много цветови опции каучукът може да бъде всеки цвят, от който се нуждаете. Искате ли да получите нещо оригинално? Изберете от метален, тониран или флуоресцентен. Пълно боядисване не изисква дълго време – цялата работа се извършва за максимум един ден. Не се изисква предварителна обработка с лепило или специални добавки, така че след отстраняването на повърхността да не останат следи. Уморени ли сте от защитния слой? Лесно се елиминира, а след това колата дори не трябва да се мие. Plasti Dip. Това е друга изгодна разлика от фолиото, което след известно време на употреба може да бъде премахнато само заедно с боядисването. Възможно е да се боядисва всяка част от автомобила, включително джанти и значки. Ако е необходимо, дори интериорът се обработва по тази технология.

Малки драскотини

От какво спасява защитното покритие Plasti Dip. Неговата здравина и устойчивост на външни влияния са приятно впечатляващи. Постоянните измивания водят ли до влошаване на качеството на боята? Plasti Deep ще се отърве от този проблем. Притеснявате ли се от надраскването на лака и причиняването на корозия? Езда в трудно време и кални условия? Забравете за тези рискове. С помощта на обработката е възможно дори да се скрият отлепящият се лак, чипове и малки драскотини, без да се прибягва до по-скъпи процедури. Покритието не се страхува от сол, алкали, киселини и други агресивни реактиви. Нещо повече, покритието на цялото тяло е по-евтино от използването на винил или боя. Струва си да се помни, че колкото и просто да е нанасянето на течен каучук Plasti Dip, по-добре е да поверите процеса на професионалисти.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com