chery tiggo

Chery Tiggo

Моделите с марка Chery се доближават най-много до стандартите на висококачествени съвременни автомобили на всички китайски производители. Сред тях Tiggo 5, пълноправен кросоувър с 5 врати, успя да придобие значителна популярност. Новият Tiggo 5 има напълно оригинален външен вид, особено в сравнение с по-малкия си брат, носещ индекса FL. По долната част на тялото минава чист пластмасов комплект за тяло, решетката на радиатора е придобила известна здравина, а фаровете са изрязани. Chery Tiggo. Задната врата се отваря нагоре, тъй като разработчиците са предположили да не прикачват резервна гума към нея. В сравнение с предишната версия, Tiggo 5 добави 76 мм ширина, 35 мм височина и 116 мм дължина. Поради факта, че междуосието е увеличено с 10 см, предните ездачи получиха допълнителни 6,5 см свободно пространство в раменете. Приблизително същото количество беше добавено по височина.

Chery Tiggo

Подобно увеличаване на размерите направи интериора много по-просторен и сега 3 пътници могат да се поберат на задния диван, който изобщо няма корнизи. Chery Tiggo. Със силно желание можете да видите нотите на Ford Focus на предния панел, но китайската версия все още не е толкова богата на електроника и не е претоварена с ненужни елементи. Инструментите са получили добре различими големи циферблати и всички контроли обикновено са разположени на техните места. Има, разбира се, и недостатъци. Дъбово табло от пластмаса от дъб. Твърде твърди възглавници на седалките. Огромно разстояние между страничните поддържащи ролки, което е много забележимо при завиване. Показатели за рентабилност и динамика. В линията на двигателите Tiggo 5 има само един силов агрегат с обем от 2 литра.

Автомобилни производители

Той получи кросоувъра от предшественика си. Но разработчиците решиха да се откажат от 1,6-литровия двигател с 126 конски сили, тъй като той няма достатъчна пъргавина. Поради увеличеното тегло на автомобила е трудно дори 2-литров двигател да се справи със задачата си динамиката на ускорение до стотици е запазена благодарение на китайските автомобилни производители, но максималната скорост е спаднала с 5 км / ч. С всичко това колата изразходва с 200 г повече гориво при шофиране по магистралата, а в града апетитът й е нараснал с 1,5 литра. Феновете на Chery разстроиха факта, че Tiggo 5 не е със задвижване на всички колела, той е оборудван с ръчна скоростна кутия, въпреки че по-рано двигателят, разположен в неговото двигателно отделение, предава въртящ момент на всичките 4 колела.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com