geely gc9

Geely GC9

За повечето от присъстващите резултатът не изненада – мнозина първоначално прогнозираха победата на Geely GC9. Наградата бе връчена на, който е ръководител на известната китайска компания. Geely gc9. Според г-н Kongui подобно решение на експертите е голяма чест за целия концерн. Geely GC9. Той също така отбеляза, че компанията не планира да спира дотук – вече се работи по други модели от поредицата, които ще бъдат още по-ефективни и конкурентни. Условията на състезанието бяха прости до участие бяха допуснати автомобили, произведени от началото на есента до октомври 2015 г. Журито се състоеше от 22 експерти, избрани от 140 кандидати. Вземайки окончателното решение, експертите обясниха своя избор, като казаха, че е истински пробив на китайския пазар. Автомобилите на марката съчетават дизайнерски характеристики с най-новата технология на Volvo. Колата издържа на жестока конкуренция с продуктите на известни западни марки.

Geely GC9

Резултатът е просторен и стилен автомобил с отлични характеристики за надеждност и високо качествена изработка във всеки детайл. Салон. Беше наречена голяма стъпка напред в сравнение с продуктите на други китайски компании. Други награди. Така наградата за най-добър дизайн за 2016 г. бе присъдена на Mercedes-AMG GT S – наистина луксозен автомобил. Lexus NX300h е признат за своята устойчива технология. Най-добрият SUV, използван в Китай, е Volvo XC90. Спечели приза със значителна разлика от най-близките си конкуренти – той спечели 104 точки, докато второто място в класацията зае Mercedes-Maybach S-class с 61 точки. Победителят на третото място, Jaguar XE, има 55 точки. Ferrari 488 GTB зае първото място с огромна преднина пред конкурентите.

Тяхната динамичност

Освен това експертите оцениха автомобилите за тяхната динамичност. Следват го Porsche 911 GT3 RS и Mercedes-Benz AMG GT S. Наградите за дизайн получиха не само Mercedes, но и продукти на Ford, Volvo и Geely. Екологичността на двигателя е силните страни на новите модели Lexus, Audi и BMW. В близко бъдеще се очаква и награждаването на северноамерикански автомобили – вече е съставен дълъг списък на състезанието. Финалистите ще бъдат определени през годината.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com