man awd

MAN AWD

Наред с възможността да тестват оборудването по време на шофиране. Гостите получиха възможност да общуват с експерти. MAN AWD. По-специално, иновативният HydroDrive привлече голям интерес. Той осигурява повече сцепление за автомобили. Които прекарват лъвския дял от работното си време по асфалтирани пътища и само от време на време се движат извън пътя. Такъв камион е с 400 кг по-лек от аналога с класическо задвижване на всички колела. Има по-висок просвет и по-малък разход на гориво. Според експерти допълнителното задвижване към предния мост осигурява по-добра стабилност на посоката. Което е особено важно при дъжд и сняг.

MAN AWD

Всички представители на гамата задвижване на четирите колела на MAN имат добър ъгъл на наклон на наклона и регулируема защита от подвлащане на шасито отзад, което осигурява добра геометрична способност за бягане. Рамката е изработена от високоякостна стомана с добра устойчивост на усукване и висока якост на огъване. Дългото шаси на междуосието има тръбни напречни елементи и еднаква матрица от отвори, което позволява инсталирането на надстройки от всякакъв тип без допълнително пробиване сметище и странични тела, бетонобъркачки, кран и сондажни платформи, много друго оборудване.

Комфортно шофиране

За редица руски превозвачи автомобилите са много подходящи, основно се експлоатират по обществени пътища, но имат възможност, ако е необходимо, лесно да се придвижват извън асфалта. На такива превозни средства често се инсталира тих хипоиден мост, осигуряващ висока товароносимост с ниско собствено тегло и позволяващ икономия на гориво. Пружинната предна ос също има ниско тегло. Но листовите пружини не са единственото решение за превозните средства на MAN TGS WW. Опционалното въздушно окачване ECAS на задния мост осигурява плавно возене и комфортно шофиране. Шаси с тандемна ос и 13 или 16 тонови оси се доставят на клиентите с диференциал.

Комфортно шофиране

Камионите на MAN с задвижване на четирите колела също имат висок въздухозаборник и горен изпускателен отвор, приставки за закрепване на опасни товари на цистерни, долно стъпало на гъвкаво окачване, радиаторна защита от камъни, работещ прожектор на кабината и много други. Заедно с добре обмислената ергономичност и висок комфорт в кабината, всичко това позволява на транспортните работници да решават и най-трудните задачи, които всъщност бяха призовани да напомнят Деня на МПС на четирите колела на MAN – първият в модерна история на марката в Русия, но не и последната.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com