geely gc6

Geely GC6

В Китай вече е пусната актуализирана версия на Geely GC6. Информация за възможен рестайлинг за вътрешния пазар се предоставя от руския офис на компанията. Рестайлинг на Geely GC6. В Китай Geely GC6 има малко по-различно име. По-точно две имена наведнъж Geely Englon SC6 и Geely Englon SC6 Jingang, което означава Кинг Конг. Вярно е, че не е напълно ясно откъде идва сравнението на колата с известната гигантска маймуна от холивудския филм размерът на колата явно не отговаря на това. Въпреки това, според китайските медии, под това име ще бъде произведена ресталираната версия. Geely GC6. Има доста нововъведения, но основните са модифицираният външен вид. Преди това този седан с размер. B с междуосие от 2502 мм и дължина 4342 мм изглеждаше точно така, както изглеждат повечето бюджетни автомобили – откровено евтин. Сега не е срам да се появявате по улиците инсталирана е нова броня, актуализирана е оптиката на главата, подобрена е решетката на радиатора.

Geely GC6

Съвсем различно изглеждат задните светлини, между които има хромирана лента. Емблемата е символът на автомобилите, принадлежащи към линията Emgrand – по-усъвършенствани в техническо отношение въпреки че рестайлингът на SC6 не е включен в тази серия. Но пълнежът на мощността остана непроменен. Тук все още се използва бензиновата версия на аспиратора, с обем 1,5 литра – мощността варира от 94 до 102 к.с. Geely GC6. Предаването може да бъде механично 5 стъпки или автоматично 4 стъпки. Характеристики на модела за руския пазар. Уви, точната информация за модернизацията за вътрешния пазар все още не е известна. Експертите предполагат, че колата ще претърпи унификация, тъй като в момента Geely следва това. На територията на Руската федерация черкеската компания Derways е ангажирана в сглобяването на модела GC6.

Модулна платформа

Модели, оборудвани с двигатели с мощност от 94 к.с., излизат от конвейерите. И 5-степенна ръчна скоростна кутия. Цената на автомобила варира от 389 000 до 419 000. Можем да очакваме значително подобрение в автомобилите Geely – след като получи актива на Volvo, компанията започна да напредва с бързи темпове, редовно пускайки нови модели автомобили. Инженерите от КНР вече са започнали да разработват най-новата модулна платформа за своите автомобили – работата по нея се извършва съвместно със шведски специалисти.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com