gps тракер

GPS тракер

Най-вероятно вече сте чували за такова устройство като GPS тракер. GPS тракер. Естествено, тъй като устройството улавя разнообразни приложения и повечето потенциални купувачи дори не знаят какви възможности крие това устройство. GPS тракер или както го наричат ​​още GPS маяк или GPS таг, определя местоположението на обект и предава информация с координати на специален сайт, чрез SMS съобщение на телефон или чрез приложение за смартфон. Можете лесно и бързо да разберете къде се намира човек, превозно средство или друг обект, на който е инсталиран GPS маякът. Освен това този модерен автомобилен аксесоар може да изпълнява не само функцията за наблюдение на местоположението на обекта, но и функцията за сигурност, тъй като определени модели дават команди на автомобила, като например да блокират двигателя. Тези функции ясно потвърждават, че GPS тагът има широк спектър от приложения.

GPS тракер

Устройството работи по този начин определя местоположението на сателитни сигнали, изчислява и предава географски координати, с точност на разпознаване до десет метра. GPS тракер. В устройството е инсталирана SIM карта, чрез която се обменя информация.Устройството работи по този начин определя местоположението на сателитни сигнали, изчислява и предава географски координати, с точност на разпознаване до десет метра. В устройството е инсталирана SIM карта, чрез която се обменя информация. Когато избирате GPS тракер, трябва да дадете предпочитание на устройства с максимален брой SIM карти. Различните мобилни оператори имат различни зони на покритие в отдалечени райони, така че ще увеличите шанса за ъптайм на мрежата.

Мобилни оператори

Когато избирате GPS тракер, трябва да дадете предпочитание на устройства с максимален брой SIM карти. Различните мобилни оператори имат различни зони на покритие в отдалечени райони, така че ще увеличите шанса за мрежата. За наблюдение такива модели проследяват само местоположението на обекта сигурност такива модели определят местоположението и дават команди на автомобила, например могат да блокират двигателя. Приложение на GPS тракери личен GPS-таг ще покаже местоположението на човек, обект, товар. Тя задължително има автономно захранване батерия или батерии и само от време на време има възможност за свързване към бордовата мрежа на автомобила. Приспособлението на борда е предназначено за работа в кола. Може да бъде свързан към бордовата мрежа на автомобила, има и функция за автономно захранване. Работата на двигателя може да се следи. Проблеми с GPS метода Ако GPS тракерът се намира в подземен паркинг или гараж с метален покрив, той не вижда.

Комуникирате с устройството

Обърнете внимание на консумацията на енергия на тракера колкото по-ниска е тя, толкова по-дълго устройството ще работи с един комплект батерии или с едно зареждане на батерията.Обърнете внимание на консумацията на енергия на тракера колкото по-ниска е тя, толкова по-дълго устройството ще работи с един комплект батерии или с едно зареждане на батерията. Вграден микрофон позволява ви да комуникирате с устройството дискретно и да слушате какво се случва вътре. Акселерометър записва движението на автомобила и сигнализира за това на собственика. SOS функци предаване на обектни координати с честота 5-10 минути. Това е особено важно по време на кражба на кола, но поради честотата на включване, тя разрежда батерията за няколко часа. Geofence получава се съобщение, когато обектът премине границата на установената територия. Запис на точки ако няма връзка GSM GPRS.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com