Actros и Power Liner

actros се превърна в Power Liner

Actros се превърна в Power Liner

Нидерландският автомобилен гигант Mercedes-Benz Trucks Nederland току-що показа плода на усилията си през последните няколко месеца. Actros се превърна в Power Liner. Това беше уникалният трактор на Mercedes-Benz Actros 2563 LS 6 × 2/4 на име Powerliner. Името Powerliner може да се каже в знак на почит към известния му предшественик, основния камион Mercedes-Benz SK Schwere Klasse и Heavy Class. След като „Power Liners“ бяха определени като отделни копия от серията SK, произведени от 1989 до 1998 г. Разбира се, най-новият демонстрационен трактор Actros „Powerliner“ по никакъв начин не е сравним с известните камиони от миналото. Като начало, Power Liner 2020 се основава на пълноправен Actros с голямо разстояние от пето поколение, оборудван с 15,6-литров и 625-конски двигател.

Actros се превърна в Power Liner

Тук добавяме триосно шаси с пневматично окачване и цели шест допълнителни пакета оборудване. Те включват мултимедия, климатичен контрол, безопасност, видимост, комфорт и шофиране. Интересното е, че в демонстрацията на Actros няма огледала. Те са заменени от фабричната система Mirrorcam, а допълнителни камери от системата CornerEye ще помогнат за видимостта в мъртвите зони. Както подобава на камион с допълнителна тласкаща ос, колата нямаше много място за настаняване на резервоарите за гориво. Независимо от това тук беше възможно да се инсталират „котли“ за 680 и 180 литра гориво. Това стана възможно чрез преместване на резервоара AdBlue зад кабината. Струва си да се споменат шарнирните елементи, насочени към засилване на външния ефект.

Actros се превърна в Power Liner

Този списък включва червени главини в алуминиеви джанти, сива боя с черни акценти, класическа задна броня и допълнителни LED светлини, инсталирани не само в цялото тяло на автомобила, но и в сенника. Така влекачът Mercedes-Benz Actros 2563 LS 6 × 2/4 Powerliner демонстрира не само отличните възможности на автомобилния производител, но и потенциала в областта на дизайна и автоматичната настройка. В момента холандският вносител Mercedes планира да използва своя изключителен Actros като демонстрационно превозно средство. Веднага след като ситуацията, свързана с пандемията на COVID-19, се подобри, тракторът със сигурност ще започне да се показва на различни фестивали на камиони и специализирани изложения.