чип тунинг Hover

Чип тунинг Hover

Чип тунинг се нарича препрограмиране неотзивчиво мигане на електронния блок за управление ECU на автомобила. Чип тунинг Hover. В резултат на това настройките, които контролират работата на различни системи, се променят. Процедурата позволява да се подобрят неговите характеристики на мощност и ергономичност, без да се засяга двигателят. Също така, чип тунингът ви позволява да регулирате работата на други системи, свързани с ECU. Проблеми, които могат да бъдат решени програмно, вибрация или повреда при превключване на по-висока предавка, ниска динамика, включително фаната на електрическия педал, програмни грешки, грешки при индикация на индикатори и контрол на работата на системите, проблеми с разпределителния вал, увеличен разход на гориво, несъответствие на отработените газове с екологичните изисквания. Технология за чип тунинг за Hover H3. Софтуерната модификация е достъпна както за бензинови, така и за дизелови двигатели.

Чип тунинг Hover

Има програми за автомобили, преустроени да работят на газ. Освен това е необходимо препрограмиране при преминаване от бензин / дизел на газ и обратно. Често Hover не се нуждае от модификация веднага, но след определен пробег, около две хиляди километра. Чип тунинг Hover. Тук можете да използвате услугите за чип тунинг в Москва. Сред най-популярните софтуерни модули за Hover. Свързване към OBD конектора и задаване на необходимите параметри на ECU. Потвърждаване на нови настройки в контролера на устройството. Нюанси и цена. Разчитайте на опитни техници за софтуерни модификации на всяка марка превозно средство. Не се доверявайте на домашен софтуер. Първо, те често не преминават тестове и са разработени наятчийски, за конкретна кола, а не за клас автомобил. На второ място, програмистите на трети страни не предоставят никакви гаранции.

Квалифицирани специалисти

Междувременно много съвременни автомобили се доставят със специално кодиране или изискват специален модифициращ софтуер. Категорията на усъвършенствана сложност включва например чип тунинг Subaru както и други японски автомобили от най-новите модели. Нашата компания е готова да даде гаранция за предоставяне на услуги за чип тунинг. Всички параметри на ECU се конфигурират от квалифицирани специалисти, използващи подходящото оборудване. В същото време ние предлагаме достъпни цени. Препрограмирането на вътрешен автомобил ще струва около 3,5 хиляди, а автомобил на чужда марка – около 4 хиляди. Чип тунингът ще върне мощността на вашия автомобил, ще ви позволи да го настроите според вашите индивидуални нужди и ще елиминира дребни неизправности в работата на ключови системи.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com