Хубави номера на автомобили

1 min read
хубави номера на автомобили

Хубави номера на автомобили

Да, да, накрая местните парламентаристи се докопаха до въпроса за продажбата на красиви номера. По-конкретно, съответно предложение беше направено от представители на Министерството на икономическото развитие. Хубави номера на автомобили. Те се стремят да продават съгласни числа в мрежата на аукциони, специално организирани за тази цел. Длъжностни лица отбелязват, че и днес у нас се продават красиви регистрационни табели. Но това се случва само по полулегални сиви начини. Но процесът може да бъде легализиран и тогава средствата от подобни транзакции няма да отидат в джобовете на физическите лица, а в държавния бюджет. Осъзнавайки това, адвокатите просто се замислиха за узаконяване на процеса. Вярно е, че все още не е ясно как ще се осъществи всъщност тази легализация. И така, онзи ден пресата получи информация, че Службата вече е започнала да подготвя специален проект на резолюция.

Хубави номера на автомобили

Последният просто ще легализира продажбата на съгласни регистрационни табели, както и ще регулира този процес. Хубави номера на автомобили. Документът ще бъде готов до следващата есен. Тогава разглеждането му просто трябва да се проведе в стените на кабинета на министрите. Вече стана ясно обаче, че по време на подготовката на закона разработчиците му ще имат много проблеми. Един от тях е самият процес на избор на съгласни числа. Вече са предложени три схеми за определяне на красиви знаци. Първият предполага, че всички номера ще се продават като цяло, а тези, които не се продават, ще станат безплатни. За изпълнението на втората схема се предвижда да се създаде специален алгоритъм, който ще определи прецизността. Е, третата схема е схема, при която собствениците на автомобили ще могат да си поръчват знаци с необходимите букви и цифри.

Установяването на специфични тръжни критерии

Втори потенциален проблем е определянето на това кой ще отговаря за търговете. Кой ще бъде той – регионални или федерални органи, специални организации, специализирани в търговия – все още не е ясно. Проблеми могат да възникнат при установяването на специфични тръжни критерии, с идентифицирането на списък с възможни злоупотреби и предотвратяването на последните. Между другото, нека припомним, че въпросът за легализирането на продажбата на съгласни числа беше повдигнат още през 2010 година. Тогава обаче действащото законодателство му попречи да легализира. В края на лятото на 2018 г. обаче беше одобрен нов закон, който ще влезе в сила през лятото на 2019 г. и който ще позволи провеждането на гореспоменатите търгове. И нека помислим за номерата по-късно, когато те наистина започнат да ги продават законно.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com