химическо чистене

Химическо чистене

Грижата за автомобил трябва да бъде изчерпателна и това е напълно разбираемо от автомобилен ентусиаст, който се грижи за автомобила си. В допълнение към навременното извършване на поддръжка и измиване на тялото, също е много важно да поддържате кабината чиста. Химическо чистене. Мръсотия от обувки, дим от цигари, трохи и петна от храна – тези и много други видове замърсители причиняват колонии от бактерии и плесени. В резултат на това в кабината се появяват неприятни миризми, а вътрешните й елементи придобиват мрачен и нереден вид. За да избегне всичко това, собственикът трябва да посещава автомивката от време на време, за да извърши химическо чистене на салона. Химическото почистване в DOLAVTO се извършва по изпитани във времето технологии. Ако интериорът на колата ви е останал замърсен дълго време, препоръчваме ви да се свържете със специалистите на нашата компания. Преди да пристъпим към процедурата, ще подготвим необходимите инструменти и материали.

Химическо чистене

Можете обаче да го направите сами – просто намерете свободно време и се въоръжете с необходимите инструменти и консумативи. Нека разгледаме по-отблизо как да почистваме интериора на автомобила самостоятелно. Преди да пристъпим към процедурата, ще подготвим необходимите инструменти и материали. Първата стъпка е да изключите колата и като цяло да извадите ключа от запалването. Това се прави, за да се избегне късо съединение – в края на краищата химическото почистване е придружено от използването на вода, така че няма да работи, както са свикнали мнозина, с музиката. Следва ред на разтоварване на превозното средство. Всичко, което може да се извади както от купето, така и от багажника, се изважда. Препоръчително е също така да премахнете цялото подвижно оборудване – радар детектори, високоговорители, навигатори и т.н.

Мръсотията се изтегли

Сега правим химическо чистене на интериора – премахваме праха и големите частици мръсотия с прахосмукачка. Химическо почистване на тавана с разпенен почистващ агент. Достатъчно е да покриете целия таван с пяна и да изчакате няколко минути, докато мръсотията се изтегли. След това пяната се отстранява със сухи салфетки. Важно е да се движите в една посока, когато премахвате пяната, и да го правите много внимателно. Таваните в много автомобили са направени от деликатни материали, които много лесно се повреждат. Химическото почистване на седалките се извършва със същите средства по същия принцип. Можете да използвате мека четка, за да премахнете мръсотията по-бързо и по-ефективно. Пяната може да се отстрани и със салфетки. Вложките за врати от плат също се обработват с пяна по същата технология.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com