усукано бягане

Усукано бягане

Който в момента е член на комитета на Държавната дума, отговарящ за строителството и транспорта, разказа пред пресата за клопките на сделката за купуване / продажба на употребявани автомобили. Според него най-опасно е да се купуват автомобили с прекалено износена спирачна система и или голям луфт на волана. Нещо повече, тъй като тези недостатъци обикновено са резултат от прекалено продължително и активно използване на превозното средство, г-н Настоява за въвеждане на наказателна отговорност за т. Нар. Подвижен пробег. Усукано бягане. Последното, за съжаление, е доста разпространено на съвременния вторичен пазар на превозни средства. Държавната дума трябва да обсъди възможността за въвеждане на глоба за гореспоменатото престъпление извиване на пробег за употребявани автомобили още този месец. Поне тази информация беше споделена с пресата от участниците в ROAD добре позната асоциация на българските търговци на автомобили.

Усукано бягане

Какво ще заплаши нарушителите? От частни граждани – физически лица, за това престъпление те искат да запазят в полза на държавата 300 хиляди дървени. Ако една организация юридическо лице бъде хваната зад обрата, тогава в този случай ще говорим за глоба от един милион. Някои парламентаристи обаче смятат, че горепосочените наказания са твърде леки и предлагат да се въведе дори наказателна отговорност за нарушителите. Защо наказанията са толкова тежки? Твърде голяма ли е глобата? Усукано бягане. Имате ли нужда от престъпник? Обяснява такива сериозни последици от незаконни действия за мошениците с факта, че умишлено намаленият пробег не е само финансова измама, която позволява да се продаде стара кола на по-добра цена. Според същия парламентарий той също директно заплашва безопасността на новия собственик на превозното средство.

Употребявани автомобили

Депутатът обясни, че купувайки автомобил без прозрачна история, водачът неправилно ще оцени текущото състояние на автомобила. Тоест в действителност собственикът може да смята новата си лястовица все още ху-хуу, а по пътя тя ще се покаже упс-я-я. Същият отбеляза, че днес не само частни продавачи, но дори и някои официални автокъщи са ангажирани в престъпното усукване на номера. По-специално, говорим за салони, които практикуват програмата търговия с, тоест програма, която предоставя възможност да предадете старата си кола и да закупите нова кола на по-ниска цена. Заявява, че някои салони купуват употребявани автомобили по горепосочената програма, извиват пробега и след това продават колите на хората. За да намали горните ситуации, парламентаристът настоява за въвеждането на строги наказания за измами с пробег.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com