Тунинг за Chevrolet Niva

тунинг за Chevrolet Niva

Chevrolet Niva

Искате да персонализирате колата си? Искате да персонализирате екстериора и интериора на колата си според вашите лични предпочитания за естетика, комфорт и функционалност? Желанието за надграждане на техническите възможности за подобряване на динамиката на движение по магистралата. Или за създаване на истинско офроуд чудовище от Chevrolet Niva са съвсем естествени и реализируеми. Тунинг за Chevrolet Niva. В тази статия ще разгледаме възможните варианти за настройка на популярен местен SUV и тяхната осъществимост. Купувачите на Chevrolet Niva получават възможност да избират от доста голям брой модификации. Като се започне с най- бюджетните конфигурации с набор от минимални опции и се завърши с флагмана LE plus който има от фабричния конвейер.

Тунинг за Chevrolet Niva

Дълбоки затъмнени задни стъкла, камера за обратно виждане, въздушни възглавници за водача и пътника отпред. Aнтиблокираща спирачна система по време на спиране (ABS) от известния производител Bosch. Имобилайзер, аларма, дистанционно централно заключване,
отопляемо предно стъкло, електрически стъкла за входни врати. Климатик, охлаждане на жабката, отопляеми предни седалки, допълнително отопление на зоната на краката на пътника. Тунинг за Chevrolet Niva. Шофьорска седалка с лумбална опора, регулируема по височина. На собствениците на автомобили с бюджетно оборудване може да се препоръча най-простият, най-надеждният и легален начин за настройка на Chevrolet Niva – допълнително инсталиране на горните опции от оригинални компоненти в официалните дилърски центрове за обслужване. За да разгърнете изцяло офроуд потенциала на компактен кросоувър, можете да направите офроуд тунинг на Chevrolet Niva, включително един, няколко или целия набор от дейности.

Тунинг на офроуд окачване

Повдигане на офроуд окачване – инсталирането на амортисьорни дистанционни елементи от естествен каучук. Или друг еластичен материал между корпуса и основната рамка ще повдигне тялото с 7-10 см и ще омекоти окачването. Друг начин е да се увеличи просветът от земята с 5 см с използване на пружинни дистанционни елементи с удължение на тяговите опори и амортисьори. Използването на колела с голям диаметър с офроуд гуми значително увеличава проходимостта и допълнително увеличава клиренса. Подсилена защита на двигателя, скоростната кутия на предната ос, скоростната кутия и раздавателната кутия, праговете, усилвателя на задната ос предпазват от механични повреди при удряне на камъни и ниски пънове. Захранващият комплект защитава каросерията при сблъсъци с втулки, пънове и други препятствия, трябва да инсталирате подсилена теглич със защита на задна броня, предна броня с лебедка, защита на перваза, брони на брони.

Елементи на тунинга

Отстраняването на изпускателната тръба към покрива. Шнорхела и външната тръба за отдушник на редуктора на задната ос позволяват да се преодолеят водните препятствия. Камуфлажно боядисване, калници на седалките, експедиционен багажник с прожектори и стълба на задната врата допълват външния вид на чудовището извън пътя. Качествената работа по настройката на каросерията на Chevrolet Niva в София се извършва от автосервизи на сервизните центрове в София, разположени във всички квартали на града. Тунинг за Chevrolet Niva. Замислената настройка, направена в съответствие с вашите собствени предпочитания, ще добави комфорт към колата и ще донесе естетическо удовлетворение на собственика. Има много опции за настройка на интериора на Chevrolet Niva – от таблото до копчето на скоростната кутия. Ето най-популярните в момента, подмяна на главното устройство с по-функционален. Който изпълнява функциите на навигатор и медиен център, с вградена операционна система Android и голям сензорен екран.

Полезни приложения Chevrolet Niva

В същото време неговата функционалност може да бъде разширена чрез инсталиране на допълнителни полезни приложения, които вече съществуват в огромен брой и постоянно се появяват нови. Инсталиране на субуфер и допълнителни високоговорители привлича любителите на висококачествена акустика. Индивидуално изработена анатомична шофьорска седалка е много полезна за тези, които прекарват дълго време зад волана. Многоцветното LED осветление е евтин и достъпен начин за украса на интериора на автомобила. Тунинг за Chevrolet Niva. Възможността за настройка на двигателя Chevrolet Niva трябва да се определи след предварителна консултация с опитни специалисти. Можете да получите квалифицирани съвети за нюансите на намеса в фабричните параметри на двигателя и да извършите висококачествени технически ремонти в сервизните центрове на София от сертифицирани специалисти.

Настройка на двигателя

Настройка на двигателя на Chevrolet Niva. Има няколко опции за настройка на двигателя Chevrolet Niva. Чип тунингът предвижда промяна на режимите на работа на двигателя чрез регулиране на работните параметри на електронния блок за управление. Увеличаване на работния обем от стандартните 1,7 на 1,9 литра чрез пробиване на работните цилиндри до максималния размер и увеличаване на хода на буталото след монтиране на коляновия вал с увеличени рамене и скъсени свързващи щанги. Инсталирането на турбокомпресор довежда мощността на двигателя до 118 конски сили. Трябва да се има предвид, че принуждаването на двигателя с цел увеличаване на мощността и подобряване на динамиката на ускорение на автомобила води до. загуба на гаранция. Намаляване на ресурса не само на самия двигател, но и на скоростната кутия и други трансмисионни елементи.