транспортни компании

Транспортни компании

Това е едната страна на въпроса. Втората страна на въпроса е, че днес вече се присъединихме към СТО. Едно от най-важните условия в търговията е ефективен, бърз и висококачествен транспорт на стоки. Транспортни компании. Какво е качеството на превоза на товари, когато се прекарват 5 дни на 250 км. Това силно влияе върху икономиката на превозвача, клиента и силно влияе върху икономиката на държавата и имиджа на държавата. Друг, не по-малко важен проблем, е, че тези престои се случват при изключително неблагоприятни климатични условия, при пълно отсъствие на условия на живот и при пълно неспазване на норми и правила, изисквания за пътна безопасност, което в крайна сметка влияе върху безопасността, безопасността на товара и ефективността на транспорта. Поради дълъг престой водачите губят заплати, водачите не могат да почиват нормално.

Транспортни компании

Координационният съвет на ASMAP за Северозападния федерален окръг, членове на съветите на ASMAP за Северозападния и Централния федерален окръг, международни автомобилни превозвачи, опериращи във финландско-руската посока, изпратиха апел до Комитета на Държавната Дума по транспорта относно проблема с време на престой на товарни превозни средства в очакване на влизане до автомобилните пунктове Торфяновка, Брусничное и Светогорск. От името на министъра на транспорта на Руската федерация И. Е. Левитин на 4 февруари 2012 г. в пункта Торфяновка се проведе среща по въпросите, изложени в жалбата. Срещата беше председателствана от заместник-министъра на транспорта на Руската федерация Н. А. Асаул. Транспортни компании. В него взеха участие представители на Министерството на транспорта на Русия.

Iъбития

Когато заместник-министърът долетя, когато имаше тази среща в края на краищата всички знаеха, че той ще пристигне, казва един от превозвачите, станал неволен участник в януарските събития в Торфяновка. И за 1,5 дни тази голяма линия беше разпръсната. Транспортни компании. Те го направиха просто минаха покрай кантара. Мина рентгеновите снимки и добави още служители на местата, където се извършва регистрацията това е въпрос, който трябва да бъде решен. Но след напускането на комисията ситуацията беше същата.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com