Трактор MAN TGX

трактор MAN TGX

Уникалният трактор MAN TGX

През 2016 г. Уникалният трактор MAN TGX. френската компания Brevet Carrosserie направи впечатляващ редизайн на кабината MAN TGX. Камионът получи огромен спален чувал, който в комбинация с XXL тип покрив предлагаше много голямо вътрешно пространство. В същото време шасито на тежкотоварния камион беше триосно и беше оборудвано с 1560-литров двигател D38 с мощност 560 конски сили. MAN с удължената си кабина веднага привлече интереса на пресата и, естествено, спечели огромна популярност. От предишни доклади беше известно също, че Brevet Carrosserie ще пусне този уникален влекач за продажба, а новият собственик на колата трябваше да извърши окончателната подредба. Но кой е купил този камион и как е подреден интериорът му, така че никой не е разбрал.

Уникалният трактор MAN TGX

През следващите четири години в пресата не се появи информация за „големия автомобил.Но в края на тази година оригиналният MAN неочаквано отплава до Германия. Местното търговско списание написа статия за него. Всички подробности не бяха открити. Първоначално тракторът се управляваше от превозвач на камиони от Франция. Камионът е бил използван за теглене на различни полуремаркета. Миналата година колата дойде при нов собственик от Германия. Тоест, сега камионът е на германската компания BSD-Wald & Holz, която се занимава с добив и преработка на дървен материал. По този начин уникалният влекач за камиони MAN с огромна кабина сега работи в гората и тегли дърва за огрев на двуосно полуремарке. Така беше продължена историята на изчезналия тежък камион.

Съвети за трактор MAN TGX

Но какво ще кажете за интериора? Направено е от французите и е изпълнено по типично американски мотиви. Интериорът е облицован с кожа с различни нюанси, предимно кафяво, под котвата е фиксирана електрическа китара, а многобройните емблеми на уискито Jack Daniels ни намекват, че собственикът не само е бил рокер, но и е обичал да дава добър удар . Списъкът с оборудване включва хладилник, микровълнова фурна и кафе машина. Вместо долен рафт имаме голям С-образен диван и бар маса. Но най-интересният елемент на пилотската кабина е проекторът, монтиран на задната стена. С негова помощ изображението се излъчва на голям екран, който се разгъва пред предното стъкло.