товарач за работа в склад

Товарач за работа в склад

Товарачите са задължително оборудване за работа в складове. Всеки голям логистичен или търговски обект се нуждае от складов комплекс, предназначен за съхранение на продукти. Днес стоките в такива помещения се вдигат, преместват и подреждат чрез мотокари. Използвайки тази техника, е възможно не само да се подобри текучеството, но и да се сведе до минимум използването на физическа сила на персонала. Съвсем наскоро оборудването от западните производители беше търсено за складова работа. В момента оборудването от Китай е спечелило особена популярност. Има няколко предимства пред огромното търсене на китайски мотокари. Такива единици имат по-ниска цена от аналозите на европейското и американското производство. Те отговарят на общоприетите стандарти за качество, лесни са за поддръжка и не изискват големи разходи за ремонт. Товарач за работа в склад. Технически параметри на оборудването. Основните са размерът на оборудването, неговата товароносимост и маневреност. Когато работите в тесни складове, покупката на компактна машина с три колела за преместване на леки стоки е жизнеспособно решение.

Товарач за работа в склад

За правилния избор на оптималния модел на товарача за конкретни цели трябва да се вземат предвид следните параметри. Един вид склад. За затворени комплекси трябва да изберете техника с електрическо задвижване. Такива устройства са тихи и екологични. Мощното оборудване с дизелово гориво е изборът на собствениците на открито. Товарачите, оборудвани с бензиново задвижване, са многофункционални. Те могат да работят както в открити, така и в затворени с продуктивна вентилационна система складове. Тип подово покритие бетон, асфалт, неасфалтиран. За работа върху неасфалтирани повърхности са подходящи машини, оборудвани с пневматични гуми. Моделите с плътни свръхеластични гуми са предназначени за равномерни и твърди повърхности. Оборудването с бандажни гуми не се страхува от порязвания и пробиви, така че може да се използва в складове с натрупвания на промишлени отпадъци стъкло, пирони и други отломки. За целите на транспортирането на тежки, но с малки размери продукти са подходящи агрегати, оборудвани с четири колела. Те са по-продуктивни и устойчиви. Товарач за работа в склад. За голям обем работа е по-добре да изберете техника с контрол в седнало положение. Има и оборудване за постоянен контрол.

Разновидности на складови товарачи

Производителите произвеждат следните видове машини за работа в складове. Мотокари. Оборудването в тази категория е представено от машини, оборудвани с бензинови и дизелови двигатели. Тази техника се характеризира с висока товароносимост, непретенциозност към подовото покритие. Машините могат да продължат да работят безпроблемно при максимални обороти при всички климатични условия. Мотокарите са икономични, характеризират се с отлична производителност, лекота на поддръжка и ремонтни дейности. Електрически мотокари. Важна характеристика на устройствата е захранването от батерията. Те са проектирани да се справят с леки и средни товари. Технологията е екологична, работата й е придружена от ниски нива на шум. Поради тези свойства електрическите мотокари са разумен избор за работа в закрити складове. Единственият недостатък на такова оборудване е необходимостта от периодично презареждане на батерията, поради което не може да се използва интензивно. В съответствие с предписаните стандарти за безопасност, батериите трябва да се зареждат само в специално оборудвана стая.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com