технология за ремонт

Технология за ремонт

Всеки автомобилен ентусиаст може да изпита повреда на предното стъкло, което не зависи от функционалността на автомобила и шофирането. Технология за ремонт. Най-вече увреждането на стъклото се формира поради следните фактори. Незадоволително състояние на пътищата, спадане на температурата, дефектно окачване. Разликата между чиповете от други повреди на предното стъкло. Основната разлика между чиповете е локалната загуба на стъклени детайли и появата на пукнатини. Отпадъкът е източник на нарастващи радиални пукнатини, които се разминават в различни посоки от основната точка на повреда. Това намалява работните параметри на предното стъкло, което изисква допълнителна подмяна. В такава ситуация е по-добре да се свържете със специалистите на техническия център.Честотата на поява на радиални пукнатини се увеличава при големи температурни разлики между външната среда и вътрешното пространство на автомобила, включително при продължително използване на автомобила по лоши пътища.

Технология за ремонт

Рационалност на уплътнителните повреди върху автомобилното стъкло. Технология за ремонт. Разбира се, за възстановяване на оптимални експлоатационни параметри, най-икономичният и удобен метод е да се ремонтират чипове, появили се на предното стъкло на автомобил. Поправянето на повреди, които не са в полезрението на водача, е рентабилно в сравнение с подмяната на стъклото. Ремонтите или отказите се влияят преди всичко от рентабилността. За собствениците на съветски автомобили този параметър е от полза при възстановяване на линейни пукнатини до 200 mm, радиални повреди до 30 mm. За собствениците на чужди автомобили ремонтът ще бъде изгоден, ако цената му не надвишава ½ от цените за ново стъкло.Технология за нарязване. Подготовка на необходимите устройства инструменти и консумативи.

Ускоряване на втвърдяването на лепилото

За професионален ремонт на чипове в Dolgoprudny се използват следните инструменти инжектор с мост за правилното запълване на повредената зона с полимерен състав. Полимерно лепило с коефициент на прозрачност, равен на параметрите на предното стъкло. Помпа за премахване на въздушни мехурчета от повредената зона лампа за генериране на ултравиолетови лъчи и ускоряване на втвърдяването на лепилото. Електрическа бормашина за премахване на напрежението на повредената област на стъклото, за спиране на растежа на пукнатини. Писар, който може да е необходим за разширяване и почистване на зоната на повреда. Кривомер за определяне на количеството лепило, необходимо за възстановителни работи. Електрическо фенерче и огледало, които ви позволяват точно да определите границите на ремонтираната зона.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com