технологичния прогрес

Технологичния прогрес

За два почивни дни Берлин се превърна в световна столица за всички. Които по някакъв начин са ангажирани с историята и модерността на най-разпознаваемата марка автомобили и които наистина са привързани към марката Mercedes-Benz. Технологичния прогрес. Защо точно Берлин, а не родното място на пътническите превозни средства на германския производител град Щутгарт. Който не е известен с производството на автобуси в Манхайм. А не град Вьорт, който сглобява тежки камиони и общинско специално оборудване. Факт е, че именно в Берлин на 29 януари 1886 г. талантливият инженер подава молба до Патентното ведомство за изобретението на автомобила. Тогава, вероятно, той дори не можеше да си представи какъв дух е пуснал от бутилката.

Технологичния прогрес

Празникът започна буквално от прага. Недалеч от главния вход на аеровокзала Темпелхоф гостите бяха посрещнати от грандиозна панорама зала. Пълна с изкуствена светлина и две напълно уникални части от оборудването модел на Benz Patent-Motorwagen от 1886 г. и концепция на Mercedes-Benz F800 кола от 2011г. Всеки можеше да проучи подробно тези автомобили и визуално да оцени резултатите от 125-годишния напредък. Заедно с описание на историята на създаването на тези представители от техните периоди от време са дадени и технически характеристики. Технологичния прогрес. По периметъра на чакалнята на бившето летище организаторите подредиха фотохроника на най-важните събития. От сглобяването и продажбата на първите копия на триколесни самоходни вагони до участие в изложби и спортни състезания на нашия дни.

интерактивните щандове

На интерактивните щандове, украсени с добър вкус. Гостите могат да разгледат историята на известната марка и да получат много интересна информация. Публиката се интересуваше не само от далечното минало. Но и от настоящето, например 125-дневният кръг на света на автомобилен рали от три превозни средства с горивни клетки Mercedes-Benz B. Юбилейното представяне на Viano Avantgarde Издание 125, издаването на пощенска марка и специална монета в памет на 125-годишнината от първата кола. Програмата на международната среща Mercedes-Benz & Friends включваше много тематични изложби, презентации, развлекателни събития за деца, възрастни и цели семейства. На гостите бяха предложени не само възстановените серийни копия на носителите на трилъчната звезда, но и редки рядкости, както и най-широката гама от най-новите модели на немската технология.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com