твърдо вещество

Твърдо вещество

В някои региони на страната въведените преди това цветни маркировки вече показаха зашеметяващ резултат – броят на произшествията наистина е спаднал. Твърдо вещество. Поради това Министерството на транспорта силно съветва другите местни служители да купуват жълта боя. Всичко това ще бъде обсъдено допълнително. У нас най-тежките катастрофи традиционно се провокират от него – напускане на лентата на насрещното движение. Да, такива инциденти не се случват толкова често – през текущата година са били около 9,5 хиляди от тях, което е 9% от общата маса. При такива произшествия обаче загинаха и бяха ранени съответно 3,1 и 17,6 хиляди души. И това наистина е много. Следователно Министерството на транспорта не е напразно загрижено по въпроса за намаляването на броя на подобни произшествия по всички възможни начини. Един от тези методи и, както се оказа, доста ефективен, е промяната на цвета на маркирането.

Твърдо вещество

Съответният експеримент бялата маркировка беше заменена с жълта наскоро беше извършен в редица региони на страната и територии. Твърдо вещество. И така, за относително кратък период броят на произшествията внимание! Падна с почти една трета! Министерството на вътрешните работи обясниха такъв зашеметяващ резултат по следния начин жълтите маркировки просто се виждат по-добре, особено през зимата. Между другото, пътниците казаха, че тази идея за промяна на цветовете не е оригинална. Тя е била шпионирана в страните от скандинавския регион. Това вероятно е причината първите жълти маркировки в страната да се появят на пътя, водещ до граничния пункт, свързващ Руската федерация с Норвегия. Предвид посочения по-горе положителен резултат, не е изненадващо, че Министерството на транспорта силно съветва, препоръчва промяна на цвета на маркировката и в други региони.

Министерството на транспорта

По-специално, тези препоръки трябва да се прилагат за пътища с три и две ленти. Писма с подходящо съдържание вече са изпратени от заместник-ръководителя на Министерството на транспорта до местните управители. Единственото нещо, което си струва да се отбележи, е, че горната препоръка е само препоръка, тоест не е задължителна. Затова все още не е ясно къде и кога ще се появят жълти и сини линии по пътищата в регионите на страната. Да, нека ви напомним, че в съответствие с наскоро влезлия в сила Закон 1 юни тази година, сега в Руската федерация е възможно да се използва не само жълта, но и синя боя за изчертаване на маркировки. Последното може да бъде посоката на движение на кръстовищата. Искрено се надяваме, че подобна инициатива ще доведе до намаляване на броя на сериозните пътни инциденти. Разбира се, би било хубаво, ако имаше по-малко леки произшествия.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com