състезателен камион

Състезателен камион

Демонстрацията на най-модерните в техническо отношение камиони беше улеснена от началото на рали-рейда Silk Way-2011 в Москва. Както и от уникалния тестов сайт на автоматичния диапазон на FSUE NAMI и партньорска подкрепа. Предоставена от Shell Oil LLC. Самата идея за провеждане на Деня на четирите колела на MAN е предизвикана, наред с други неща, от нарастващия интерес към високопроходимите камиони в руските региони. Състезателен камион. Цялото това действие имаше за цел да покаже възможностите на машини с всички задвижващи колела, произведени в Мюнхен и европейските клонове на германския концерн.

Състезателен камион

Фокусът беше върху тежките камиони MAN с класическо задвижване на всички колела шасито TGM 18.330 4×4 BB, подготвено за пътуване и експедиции с едно и двойна 5-местна кабина, влекачът TGS 33.430 6×6 BBS-WW и TGS 40.430 6×6 BB-WW самосвал. Буквеният индекс WW WorldWide означава в световен мащаб, което загатва за най-широкото използване на такива превозни средства. Между другото, TGS WW замени TGA WW и наследи най-добрите му качества висока производителност, надеждност и ефективност. Цялото оборудване е подготвено и пригодено за работа, като се вземат предвид особеностите на руския пазар и отговаря на екологичните изисквания на Евро-3. Състезателен камион. Заедно с моделите на мащабно производство, собствениците организираха образователна програма върху спортно оборудване, изработено по поръчка. Състезателният камион MAN TGS 26 е избран за нагледно помагало.

Състезателен камион

В допълнение към самосвала, всички германци бяха с едноколесни гуми. Но това не е основното им предимство. Камионите на MAN с всички задвижващи колела имат много общо: икономични дизелови двигатели с впръскване Common-Rail, хипоидни оси с главина, която не се нуждае от поддръжка и ниско триене при версиите 4×4, тандемни планетарни оси с висок просвет при модели 6×6, мощни листово пружинно окачване, удобни кабини L, LX и M, трисекционна стоманена броня с теглещо устройство. В арсенала на немските теренни превозни средства двустепенна раздавателна кутия с функция за офроуд шофиране, електронни диференциали, скоростна кутия TipMatic. Състезателен камион. Като цяло семейството на TGS WW е много по-широко от представените в Дмитров. По-специално, сегментът на моделите с пълно задвижване се допълва от превозни средства с колело 8×8 с допустимо бруто тегло от 35 и 41 тона.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com