строителни машини

Строителни машини

Мобилен кран Zoomlion с товароподемност 50 тона. Zoomlion наскоро пусна на пазара на строителни машини автокранове от серия V на Puyuan. Строителни машини. Това последно поколение оборудване от китайския производител се характеризира с висока производителност въпреки че е трудно да се конкурира с най-големите автокранове по този параметър, атрактивен дизайн и висока производителност. Почти всеки zoomlion кран е икономична, здрава машина, която значително намалява разходите за поддръжка и обслужване в сравнение с други марки кранове. Автокранът Zoomlion QY50V е един от подобни модели в тази линия. Той заслужено спечели и продължава да получава най-високите награди на международни изложения на строително и промишлено оборудване. Днес той е широко популярен сред предприемачите от всички нива и от различни индустрии.

Строителни машини

Този хидравличен китайски автокран е монтиран на шестосно шаси PY5400 и се задвижва от мощен 6-цилиндров двигател с мощност 260 kW. Благодарение на хидравличната система е лесна и лесна за работа. С цялата си мобилност, този автокран ще вдигне 50 тона товар лесно и естествено. Той има много функции, които осигуряват дълбока система за сигурност за работа по него. За да изпълни защитната функция, автокранът Zoomlion има напълно автоматичен ограничител на времето с функции за автоматично откриване и предупреждение. Автокранът Zoomlion е оборудван с икономични двигатели с голяма мощност. Благодарение на тях при работа на ниски и средни скорости консумацията на енергия се намалява с поне 10%. Освен това този двигател отговаря на всички съвременни изисквания за безопасност на околната среда. Този кран не само отговаря на всички международни стандарти.

Безопасни монтажни работи

Устройството му е направено, като се отчита безопасността не само на водача, но и на товарите хидравличен ограничител, разположен на страничните повърхности на Zoomlion QY50V, ефективно предотвратява сблъсъци на товари, когато те се повдигат. Строителни машини. Този 50-тонен автокран има специално устройство за автоматично регулиране на налягането. Неговата работа е насочена към ефективно предотвратяване на повторното спускане на крана по време на повдигане и осигуряване на безопасни монтажни работи. Допълнителната защита на кабела от усукване осигурява висока ефективност на повдигащите операции и значително удължава експлоатационния живот на кабела. Високият грамофон в задната част на Zoomlion QY50v се движи както по посока на часовниковата стрелка, така и обратно на часовниковата стрелка, което улеснява много работата в правилния диапазон.

Специално внимание

Кабината на оператора заслужава специално внимание при този модел автокран. Множество устройства за удобство и комфорт правят престоя в тази просторна стая максимално подходящ за качествена работа. Завесата на прозореца ефективно предпазва от ултравиолетовите лъчи, осигурен е климатик за работа в горещо време и нагревател в хладно време. Най-важното работно място на оператора е ергономична регулируема седалка, която има амортисьор и възглавница, благодарение на всички тези устройства умората на работника при извършване на трудоемки операции значително намалява. Кранът Zoomlion е снабден с обемен LCD екран, който показва ситуацията по време на повдигане, а устойчив на удари сензор за налягане може да показва нивото на работно налягане по всяко време и това позволява повдигането да се извършва най-ефективно.

Пропорционалната система

Горната част на Zoomlion QY50V се контролира чрез ръчно пропорционално управление, както и електрохидравлично пропорционално управление. Пропорционалното ръчно управление е уникално по своему. Съчетава всички предимства на лоста традиционен и електрохидравличния пропорционален контрол. В същото време, благодарение на принципа на управлението на лоста, се запазват удобният и опростен принцип на работа и икономичната поддръжка на машината, за управление също компенсира налягането и изпълнява функцията за обратна връзка, отчитайки натоварването. Функциите за компенсиране на налягането и чувствителност на натоварването в електрохидравличната пропорционална система за управление елиминират ефекта от модификацията. На товара върху работната скорост това му осигурява изключителна стабилност с незначителни загуби на енергия в системата. Изключително ефикасният пропорционален лост за управление в електрическата система елиминира потрепванията и гарантира максимална стабилност, избягвайки проблеми с управлението, автономните движения по никакъв начин не си пречат.