страх от автомобил

Страх от автомобил

Автомобилът е сложно техническо устройство. Страх от автомобил. Оттук и всички съмнения и страхове на водача. Страхът от шофиране като част от инстинкта за самосъхранение на човек никога не изчезва – той само притъпява с опит. Ето защо основният метод за справяне с всякакви страхове по време на шофиране е практическо обучение с опитен инструктор. Именно тази идея е залегнала в постановлението на правителството на Българската федерация За допускане до управление на превозни средства от 2014 г. Практическите и теоретични уроци в автошколите в страната са станали забележимо повече и според правителството нивото на знания. Умения и шофьорски умения на кадетите ще се увеличи. А страховете и съмненията ще отстъпят на заден план. Шофирането в Москва обаче ще остане истинско предизвикателство в обозримо бъдеще.

Страх от автомобил

Разсеян, закъснял да реагира на случващото се наоколо? Неудобно ли ви е, че не контролирате ситуацията? Ниската самооценка не ви позволява да се държите уверено на пътя? Вкарайте опитен шофьор и ги помолете да оценят вашия стил на шофиране. Тази процедура ще бъде от полза и за двете страни. Страх от автомобил. Като минимум ще затвърдите индивидуалните умения за шофиране и ще получите ценни съвети от по-опитен колега. Игнорирайте съседите си по пътя. Фокусирайте се само върху правилата за движение и законовите изисквания на полицейските служители. Приемете, че пътната обстановка е извън вашия пълен контрол. Отидете на няколко положителни автомобилни обучения. Страхувате ли се да не причините инцидент или да ударите пешеходец в гъстото движение в Москва и след това дълго време да компенсирате щетите и да възстановите колата си? Тези страхове могат лесно да бъдат преодолени със застраховка.

Автомобилно застраховане

OSAGO влезе в живота ни сериозно и за дълго време. Просто сте длъжни да застраховате отговорността си към други участници в движението. Например, когато ремонтирате премиум автомобил за тези пари, можете само да възстановите броня или счупен фар. В тази връзка няма да е излишно да закупите доброволно OSAGO DSAGO или DAGO – допълнение към полицата автомобилно застраховане. С отговорност към другите участници в движението всичко е просто. Помислете и за колата си – разгледайте по-отблизо всеобхватната застраховка застраховка на автомобила ви срещу риска от щети. Не забравяйте, че начинаещите в пъти са по-склонни да попаднат в катастрофа, отколкото опитните шофьори. Отворете онлайн калкулатора на каско. Въведете данните си и вижте цените, предлагани от застрахователите. Разбира се, застраховката струва пари. Но може да ви помогне да преодолеете страха от загуба на колата си.

Устройство на автомобила

Онлайн калкулаторът на каско ясно показва как можете да намалите цената на полицата. Можете например да закупите полица с франчайз. Да закупите частична комплексна застраховка или пакет Minicasco и т.н. Страхувате ли се от безкрайните потоци от насрещен трафик в Москва? Не усещате ли размера? Маневрирате ли и паркирате ли дълго време? Обадете се на инструктора и уговорете допълнителни уроци. Защото в този случай има само едно средство за защита – практикувайте и практикувайте отново! Проучете задълбочено техническото устройство на автомобила, закона за задължителната застраховка. Гражданска отговорност, правилата за движение. Гражданския кодекс, правилата за комплексна застраховка. Вземете екстремни уроци по шофиране и други подобни.