спортен автомобил

Спортен автомобил

Първият спортен автомобил МАЗ, сглобен миналата година, премина бойното кръщение в екстремните условия на рали-рейда на копринения път 2010. Оттогава специалистите на компанията работят за отстраняване на слабостите, установени в резултат на състезанието, и в същото време създават нов състезателен камион. Подобно на предишния модел, той се основава на серийното шаси MAZ-5309, оборудвано с двигател с мощност 800 конски сили, не от Минск, а от Ярославския моторни завод в бъдеще мощността на силовия агрегат ще бъде повишена до 900 к.с. Автомобилът може да достигне скорост до 170 км ч. Спортен автомобил. И двата автомобила отговарят на всички изисквания на техническите регламенти за автомобили от този клас, обяснява заместник генерален директор за техническо развитие директор на Научно-техническия център на МАЗ.

Спортен автомобил

Поради използването на съвременни високоякостни материали при производството на каросерията и рамата, теглото на автомобила, готов за състезанието с екипажа, е значително намалено, което ще увеличи скоростта на преминаване на специалните етапи. Блоковете и сглобките на механичната част са значително подобрени. Използвани са уникални амортисьори, леки оси, подсилена спирачна система, централизирано напомпване на гумите. Нашата гордост е системата за амортизация на кабината, с която нашите конкуренти не могат да се похвалят днес, казва. Спортен автомобил. Разбира се, има и други технически акценти и нюанси, които все още не бих искал да изразя.

Спортен автомобил

В допълнение към състезателния камион, специалистите на камионите МАЗ направиха още едно моторно превозно средство за техническа поддръжка. Разполага с двуредова кабина и седалки в задното отделение за комфортна почивка на екипа. Накратко, колата стана по-функционална. Преди да напусне Минск до началната точка, ръководителят на екипа на МАЗ-СПОРТавто. Спортен автомобил. Състезанието е сериозно и подготовката на отбора за него беше творческа и интелектуално развита. Мисля, че ще представим адекватно нашето оборудване на Пътя на коприната. Екипът няма да ви подведе и всичко, което зависи от него, ще го направи максимално. Едно желание късметът да ни съпътства.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com