знаци за гумите

Специално оборудване

За да накарат пикапите да започнат без проблеми в руския климат, те са оборудвани с батерии с увеличен капацитет и допълнителна топлоизолация на двигателното отделение. Специално оборудване. Машината е по-голяма от всички горепосочени модели. И така, ширината се е увеличила до 2040 мм, височината е нараснала до 1910 мм, колелата са станали по-големи и просветът се е увеличил, достигайки 290 мм. Предвид опита в производството на камиони, компанията не се занимава с битумиране на двигатели. За руския пазар се използва четирицилиндров 3-литров турбодизел, който се използва за 5,5-тонни камиони. Различава се само по променлива геометрия на турбината и по-висока степен на усилване. Подобни двигатели се срещат и при конкурентите, но определено отстъпват по отношение на производителността.

Специално оборудване

Основното предимство на двигателя 4JJ1 е, че той е търговски двигател, вече доказан от много линии камиони. Специално оборудване. Започва да се използва през 2000 г. като постепенно се усъвършенства и привежда в съответствие с изискванията на Евро-5. Този мотор е архаичен по отношение на съвременните двигатели, но водачите го смятат за примерен. Интервалът на обслужване за руските потребители е 20 хиляди км. Пикапите се покриват от фабрична гаранция за период от пет години или 120 хиляди километра. Тези двигатели се използват широко на камиони от линията ELF, които имат подобен сервизен интервал и ресурс без основен ремонт до 900 000 км. Новите скоростни кутии се агрегират с новия мотор. Старата 6-степенна механика на Aisin е заменена от усъвършенствана и мощна трансмисия, създадена от Isuzu. Автомат стана по-точен и надежден. Доказано е, че новите кутии са по-икономични по време на фабричните тестове.

Базова

Изглежда, че 2 милиона с опашка са малко прекалено много за автомобил в базовата конфигурация, но версиите на Isuzu се предлагат с климатик по подразбиране, кръгли въздушни възглавници, с които нито L200, нито Fullback могат да се похвалят. Версията с кабина-камион леко намалява пространството за пътници на задния ред, въпреки че като цяло каросерията е малко по-голямаСпециално оборудване. В сравнение с други конкуренти, външно D-max има малко старомоден външен вид, но това е перфектно компенсирано от шофиране и експлоатационни характеристики. Заемайки място сред търговски превозни средства с тегло до един тон, пикапът се състезаваше с такива гиганти от автомобилната индустрия като Toyota Hilux от 2 606 000 и Mitsubishi L200 от 2 129 000. За разлика от конкурентите.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com