специализиран Actros

Специализиран Actros

Първият автомобил с името Actros се появи точно преди 15 години. Беше революционен, но поради изобилието на най-новата бордова електроника. Той страдаше от детски болести и не беше много надежден. Това обаче не му попречи да спечели престижната награда Международен камион на годината 1997. След него второто и третото поколение Actros станаха носителите на Оскар, които получиха титлата на модела съответно от 2004 и 2009 година. Специализиран Actros. И миналата година флагманът на тежкотоварните автомобили Mercedes-Benz беше отличен с наградата International Car of the Decade. Изглежда. Че това е най-успешният модел камион през 21 век. След като чу за летния дебют на германския флагман от търговската гама. Volvo Trucks отложи официалния дебют на своя лидер в тежката класа, FH. За януари 2012 г. По този начин шведите разумно се измъкнаха от неизбежното състезание за титлата Камион.

Специализиран Actros

Признанието на звездния флагман беше потвърдено и от търговския успех на пазара за 15 години бяха продадени над 700 000 копия по целия свят. Германците смятат предшественика си за единствен конкурент на новия представител на тежката гама. Специализиран Actros. За да докажат неговите предимства, те организираха безпрецедентното рали Record Run 2011 тестово състезание между два нови Actros IV с двигатели Euro 6 и Euro 5 и един Actros III с двигатели Euro 5 по маршрута Ротердам-Стетин и обратно. През седмицата, от 26 юни до 2 юли, тракторите за камиони изминаха разстояние от над 10 000 км. В същото време камионът от трето поколение беше в същата конфигурация като притежателят на световния рекорд за разход на гориво 19,44 л 100 км. Поставен на полигона Нардо в средата на 2008 г. и включен в Книгата на Гинес на Записи.

Концерна

По време на обучителни семинари и обучения за камиони специалистите на концерна интервюираха 638 превозвачи и шофьори, за да определят ключовите критерии за финализиране на новия продукт. Тестовете за автомобили бяха проведени през зимата на север, отвъд Северния полярен кръг и през лятото в Испания, в Сиера Невада. В разгара на летните жеги колите се караха по пътищата на Турция и се проверяваха от пясъците на пустините в Южна Африка. Тракторите, покрити с камуфлажно фолио, бяха предадени на повече от 40 автомобилни транспортни фирми, където оборудването работеше 3 години практически без спиране, само със смяна на водачите. Специализиран Actros. Колата чакаше тежка скамейка, претеглено бягане и интензивни „полеви“ тестове в компаниите на бъдещите клиенти. Като цяло новият Actros измина над 20 милиона километра по реални пътища, а двигателите му бяха в тестов режим, съответстващ на пробег от 60 милиона километра.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com