специализирани камиони

Специализирани камиони

Има надежда, че търсенето няма да намалее за продуктите на флагмана на местната индустрия за камиони КАМАЗ. Специализирани камиони. Вярно е, че изминалата година на пазара за продажби донесе на служителите на KAMAZ повече проблеми, отколкото постижения. По този начин в публикувания доклад за третото тримесечие вече се наблюдава спад на печалбите, включително от продажбите. Осезаем спад бе отбелязан при такива показатели като марж на чистата печалба, рентабилност на текущи и нетекущи активи и др. Ето само няколко изчисления, характеризиращи трудната ситуация, развила се в автомобилния гигант от Набережни Челни. Специализирани камиони. Брутната печалба за девет месеца възлиза на 7,2 милиарда рубли, година по-рано надхвърля 12,6 милиарда. Печалбата от продажби е спаднала 77 пъти. През 2018 г. тя възлизаше само на 72,6 милиона рубли, а през 2017 г. беше повече от 5,6 милиарда.

Специализирани камиони

Е, цялостното изравняване на продажбите през миналата година в проценти на камионите на автомобилния завод, дадено по-горе в статистическия отчет на RAMR, вече не изглежда толкова плашещо. Специализирани камиони. И освен това КАМАЗ запазва първото място на пазара на камиони, което вече е станало обичайно за него. В допълнение към горното може би е само фактът, че според мнението на повечето експерти в автомобилната индустрия руският автомобилен гигант е в състояние да реши проблемите, натрупани през миналата година. И ще може да продаде произведеното оборудване през 2019 г. без повреди и разходи. Освен това най-новите магистрални трактори дават възможност за увеличаване на обема на трафика – използването на ремаркета с капацитет 120-130 кубически метра се счита за норма. Като цяло, както се казва, пълен комплект, който дава увереност на служителите от руското представителство на компанията, че търсенето на камиони от висок клас няма да намалее.

Резултати

Първият месец на новата година, между другото, според RAMR, донесе добри резултати: до края на януари 2019 г. продажбите на нови камиони в Русия възлизат на 5,08 хиляди бройки. В сравнение с януари 2018 г. пазарът е нараснал с 4.7%. Лидер е КАМАЗ, както винаги. Продажбите на нови камиони от автомобилния завод през януари тази година възлизат на 1,87 хил. Бройки, или 20,6% спрямо януари 2018 г., следвани от местната марка GAZ, която през януари е продала 0,57 хил. Бройки камиони, което е с 9,5% по-малко от резултата от януари 2018г. Чуждестранните марки MAZ -10,8%, VOLVO -29,3% и DAF -15,4% също показаха отрицателна динамика на продажбите.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com