самосвал VOLVO

Самосвал VOLVO

Купувачите разглеждат всички категории самосвали, без изключение. Самосвал VOLVO. По-специално това беше показано от специализирани изложения на търговски превозни средства, проведени в няколко региона на Русия. На един от тях в столичния регион беше показан самосвалът ГАЗ-330232 ГАЗел-Бизнес с двуредова кабина и каросерия, изработен от Чайка-Сервиз. Някога руснаците разглеждаха подобна внесена техника с похот, но сега тя се предлага у дома и на разумна цена. Опитът от края на 2011 г. началото на 2012 г. показа, че частните собственици, които шофират самостоятелно, често предпочитат двуосни компактни превозни средства, като Isuzu NKR-77 с товароподемност 3,5 тона и с тяло със заден разтоварен обем от 3 м3. Под капака на този трудолюбив е дизелов двигател с мощност 96 конски сили, съчетан с ръчна трансмисия. Най-простата бяла версия струва 1,085 милиона.

Самосвал VOLVO

Друга двуосна, вече произведена в Чехия, Avia 120 D с товароносимост 6 тона и с тяло, предназначено за двупосочно разтоварване, може да бъде закупена за 2,65 милиона рубли. В двигателното отделение ще бъде монтиран американски дизелов Cummins ISB с мощност 177 к.с., а в съчетание с него 6-степенна ръчна скоростна кутия. Самосвал VOLVO. Между другото, цветът на пилотската кабина може вече да не е стандартно бял, а червен, син или някакъв друг. В категорията двуосни самосвали има и популярни модели на Минския автомобилен завод като МАЗ-5551, ресталиран КамАЗ-53605, но те са по-скъпи. Освен това не всички превозвачи са готови да закупят такива екзотични неща като КамАЗ-53605. Продължете и се опитайте да го продадете изгодно.

Десетилетия

Триосните модели с колело 6×4 са от най-голям пазарен интерес. Това е аксиома за последните няколко години, ако не и десетилетия. Този сегмент е най-наситен по отношение на броя на офертите. Тук има по-широк избор, повече възможности за маневриране на цените и по-големи шансове е не само изгодно да се закупи, но впоследствие и изгодно да се продаде оборудване на втора ръка. Много скъпо удоволствие европейски самосвали с внесена надстройка. Самосвал VOLVO. Например IVECO Trakker 380 PF с квадратно тяло на италианския Cantoni с обем на задното разтоварване 16 м3 и товароносимост 18,7 тона струва почти 5 милиона рубли. 4,97 милиона. Ако погледнем тялото на овална секция, цената ще нарасне до 5,114 милиона рубли. Не евтино, меко казано. За сравнение, цената на дребно на Ford Cargo 3535D с полезен товар от 21 тона с 18-кубиков корпус с квадратно сечение със задно разтоварване е повече от един милион или повече 4,05 милиона рубли. Колата ще има червена кабина и сиво тяло, бяла кабина и синьо тяло, или в друга класическа комбинация от цветове за тази марка.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com