ремонт на окачване

Ремонт на окачване

Работещият VAZ се състои от предно и задно окачване. И двата компонента са сравнително прости в дизайна. От какво се състои предното окачване на VAZ? Хидравлични амортисьори отпред, оборудвани с люлеещо се рамо. Върху него е разположен пръстът на кормилния връх. От долните рамена, които са снабдени със стабилизатори и стрии. Изработен от винтове на цилиндрични пружини. Ремонт на окачване. Тяхната функция е да намалят натоварването върху други елементи. Долната сферична става се използва за свързване на компонентите. Надлъжните връзки намаляват механичното напрежение, което възниква в окачването по време на движение. Ремонт на главина на автомобил VAZ. Дизайнът на задното окачване VAZ Този елемент е още по-прост. Неговите съставни части са хидравлични амортисьори, които намаляват вибрациите на тялото, и лъч. Характеристики на шасито при автомобили VAZ с предно предаване. Дизайнът на предното окачване при автомобилите с предно предаване практически няма съществени разлики.

Ремонт на окачване

Кормилно управление, разположено на долната сферична става. Към него е прикрепен съединител, който осигурява работата на вала на задвижващото колело. Ремонт на окачване. Напречно рамо, което е свързано към сферичната става от едната страна и към тялото от другата. Удължение, което предотвратява движението на цялото окачване от основното му местоположение. Стабилизатор, стабилизатор. Дизайнът на задното окачване също няма големи разлики. Състои се от греда, фиксирана към корпуса и пружина с амортисьор. Как да разбера дали проблемът е в окачването. Неизправностите в тази част на автомобила се сигнализират от следните симптоми. Машината не може да следи. Когато се движи по права линия, той непрекъснато се отклонява от траекторията, превозното средство се разхожда по целия път. Ако развиете висока скорост, колата започва да се люлее в надлъжна посока, възникват повреди.

Заключващия пръстен

По време на шофиране се появява шум, чува се почукване отстрани на дъното. Амортисьорите започват да изтичат. Гумите се износват неравномерно – повече от едната страна, отколкото от другата. Използването на волана става неудобно – не се върти както преди. Най-често срещаните проблеми с окачването на VAZ Премахване на заключващия пръстен на лагера на главината във VAZ-2110 Шасито поема по-голямата част от товара, когато автомобилът се движи. Следователно е необходим своевременен ремонт на окачването. В случай на механични повреди на машината, при някакъв инцидент, свържете се със специалистите – може да се наложи да свалите предното рамо на окачването. Също така тази процедура се извършва, когато е необходимо да се подменят сайлент блоковете. Възможно е да се установи, че те са повредени чрез повърхностен преглед – на гумената повърхност се появяват.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com