ремонт на каросерията

Ремонт на каросерията

Ремонтът на автомобили обикновено е скъпо, но необходимо удоволствие. Изобщо няма значение дали говорим за неизправности на който и да е елемент от шасито или за коригиране на дефекти на тялото, причинени от някакви външни фактори, най-важното е да се свържете със специалистите, тъй като само професионалистите могат да възстановят външния вид и най-важното е да предоставите гаранция. Извършването на каросерия изисква специална квалификация, тъй като външният вид на автомобила всъщност е отражение на лицето на собственика му. Можете да поправите почти всички малки дефекти, а в случай на сериозни повреди, елементите трябва да бъдат заменени. Видове телесни повреди. Всъщност всички неизправности на каросерията на автомобила могат да бъдат разделени на следните категории. Малки вдлъбнатини, без да увреждат слоя боя. Ремонт на каросерията. Като правило те се коригират без изправяне на тялото и възстановяване на покритието.

Ремонт на каросерията

Въпреки че процедурата е скъпа, спестяванията идват под формата на оцветяване. В повечето случаи работата се свършва добре. Дефекти, изискващи изправяне. Опитен техник отстранява дефекта и след това напълно пребоядисва колата. Ремонт на каросерията. Ако се обърнете към модерна услуга, можете значително да намалите разходите, тъй като специалистите ще предложат местно боядисване с точно съвпадение на цветовете. Важно е да запомните, че некадърният специалист най-вероятно ще остави дебел слой шпакловка на мястото на изправянето. Дефекти с изкривяване на геометрията на тялото. Цената на работата в този случай ще струва кръгла сума. Експертите симулират така наречения откат с помощта на компютър и след това специална стойка подравнява тялото. Следва заваряване, изправяне и пълно боядисване.

Техническия лист

Пораженията на тялото от почти всяка степен могат да бъдат отстранени с помощта на модерна техника. В същото време устройствата изобщо не оказват отрицателно въздействие върху метала, гарантирайки, че след процедурата няма корозия. Ремонтът на каросерията на VAZ 2106 се извършва по същия начин като VAZ 2101, тъй като те имат идентичен корпус. Друго нещо са чуждите автомобили, почти всяка от които е уникална. Няма обаче проблеми, които да не могат да бъдат решени. Цялата каросерия е разделена на няколко вида. Възстановяване на геометрията – връщане на параметрите на корпуса, посочени в техническия лист от производителя. Нарушената геометрия води до увеличаване на разхода на гориво, влошаване на експлоатационните характеристики и появата на много други проблеми.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com