радиостанция за автомобили

Радиостанция за автомобили

Радиомагнетофонът JVC KD-X262 получи подвижен панел с червена подсветка и монохромен бял дисплей, чиято яркост се регулира автоматично в зависимост от околната светлина. Можете да слушате музика от различни носители, включително смартфони с Android или устройства с iPod / iPhone, които се свързват чрез предния USB порт. Устройството чете MP3, WAV, WMA, FLAC файлове от външен носител. Освен това можете да се свържете чрез AUX входа. Радиото има вграден 4-канален усилвател с максимална мощност 4х50 W. За да персонализирате музиката си, можете да използвате 3-лентовия графичен еквалайзер или да изберете една от 15 предварителни настройки. Има и RCA конектор за свързване на субуфер. И допълнителен плюс на този модел е, че настройките се запазват при изключване на захранването.

Радиостанция за автомобили

Друг представител на японската марка JVC, медийният приемник KD-R992BT, е по-скъпа линия устройства в сравнение с KD-X262. Подвижният преден панел разполага с адаптивни RGB бутони с подсветка. Музиката може да се слуша както от оптични дискове, така и от други външни носители, чрез USB, AUX и безжично чрез Bluetooth. Плейърът чете MP3 и WMA формати и USB: MP3, FLAC, WAV и WMA. Bluetooth 3.0 позволява разговори без ръце с гласово набиране и достъп до телефонния указател и поддържа A2DP поточно предаване с търсене на изпълнители и песни. Този модел има пълна поддръжка за Android и iOS. Вграденият усилвател за 4 канала е с номинална мощност 4×22 W и максимална мощност 4×50 W. За да настроите фино музиката си, можете да използвате 13-лентовия графичен еквалайзер с 11 фабрични настройки.

Допълнителни устройства

Дизайнът на предния панел съчетава минимализъм и големи контроли, което прави радиото да се откроява от своите връстници. Монохромен широкоъгълен дисплей с подсветка поддържа кирилица. Радиомагнетофонът се справя със аудио файлове MP3, WMA, WAV, AAC на оптични дискове и от носители към USB. Чрез USB входа и SD слота можете да свържете допълнителни устройства, включително iPod, iPhone, USB устройства или карта с памет до 32 GB. Вграденият Bluetooth ви позволява да осъществявате повиквания, без да сваляте ръцете си от волана и поддържа A2DP с възпроизвеждане на аудио от безжичен телефон. В допълнение, този модел извършва цифрова обработка на сигнала DSP с автоматична синхронизация, което означава по-чист и по-естествен звук. Номиналната изходна мощност на вградения усилвател е 4×50 W. За фина настройка на звука има автоматичен еквалайзер и автоматична аудио синхронизация.

Функции

Бюджетно главно устройство без плейър с оптичен диск с много добър набор от функции и приемлива изработка. Предният панел не може да се сваля той съдържа слотове за USB и SD-карти, както и AUX конектор. Възможно е да персонализирате подсветката на клавишите според вашите предпочитания. Вграденият четириканален усилвател осигурява максимална изходна мощност 4×45 W. Радиото HPH-190GBT също има основни настройки за високи и ниски честоти, баланс и еквалайзер с предварителни настройки за различни музикални жанрове. Хубав бонус е вграденият Bluetooth с възможност за осъществяване на повиквания и възпроизвеждане на аудио файлове с помощта на протокола A2DP. Комплектът включва и дистанционно управление, което е още един силен плюс за ниската ценова категория.

Файлове

AVH-A7100BT може да възпроизвежда FLAC файлове до 192 kHz 24 бита, има 13-лентов еквалайзер и вграден усилвател 4×50 W. Звуковият процесор ви позволява да свързвате високоговорители както в стандартен режим, така и в мрежов режим на канал. За да свържете външни усилватели, можете да използвате 3 RCA 4V конектора и да добавите по-мощни аудио компоненти към системата. USB входът ви позволява да свържете външни устройства за възпроизвеждане на MP3, WMA, WAV и AAC аудио файлове и видео файлове DivX, Xvid и MPEG-1,2,4, както и JPEG и BMP файлове с изображения. Пълна поддръжка за устройства с Android и iPhone, Bluetooth за осъществяване на разговори и стрийминг на аудио с помощта на протокола A2DP, възможност за свързване на камера за обратно виждане, многоцветна подсветка – всичко това е опаковано в едно устройство със стандартен размер.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com