пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони

Причините за инциденти по автомагистралите

Пътна помощ за камиони. Причините за различните видове инциденти по автомагистралите. Обикновено стават заради огромният брой лекотоварни и товарни автомобили. При подобни ситуации, Вие винаги може да се опитате да спрете някой водач на моторно преводно средство. Трябва само да го помолите да ви окаже нужната помощ. Но не се знае дали някой от водачите на автомобили и камиони ще Ви помогне напълно безплатно. Дори и някой от водачите на моторни превозни средства се съгласи да ви тегли. Това може понякога да завърши с неприятни инциденти. Затова по-добре потърсете услугите на специализирана пътна помощ, която ще ви окаже нужното съдействие. Много от водачите на закъсалите превозни средства, се обръщат за помощ към свои приятели. Но някои от тях нямат нужната квалификация и не познават правилата за теглене. Достатъчно е само да допуснете една елементарна грешка. Ще Ви бъде необходимо съдействието на специализирана пътна помощ.

Безопасно ли е тегленето с еластично въже

Тегленето с еластично въже, не е най – безопасният начин, за да си приберете автомобила у дома. Тегленето на автомобила е една от най-трудните задачи. Особено когато трябва да се спира, завива или да се извършва някаква маневра. Тегленето с твърда връзка се осъществява много по рядко. Но и при тази ситуация възникват големи опасности от пътно транспортни произшествия. Затова специализираните фирми за пътна помощ за автомобили и пътна помощ за камиони, препоръчват. Тегленето да се извършва само със специализиран камион на пътна помощ. Фирмите за пътна помощ за леки автомобили и пътна помощ за камиони. Ще изпратят екип който ще отстрани повредата на автомобила или камиона на място. Но ако това се окаже невъзможно. Служителите на фирмите за пътна помощ, ще репатрират Вашият автомобил или камион до съответния специализиран автосервиз. Кое е най-важното нещо което трябва да направите, когато Ви се наложи да повикате камион на пътна помощ

Как да намерите фирма за пътна помощ за камиони

Да сте наясно със сложността на възникналата ситуация. Вие трябва да обясните точно и ясно на служителите на фирмите за пътна помощ. Дали автомобилът Ви е получил удар в ходовата част или проблемът е свързан с запалителната система. Разбира се, ако Вие сте имали достатъчно опит с автомобилите и имате нужните познания за ремонт на автомобили. По този начин, Вие ще улесните служителите на фирмите за пътна помощ. Какъв камион за пътна помощ точно да ви изпратят. Всичките тези особености са особено важни, за да може служителите на фирмите за пътна помощ. Да определят точната сума която трябва да заплатите. Също така е много важно да знаете, точното местоположение където се намирате. Така екипите на фирмите за пътна помощ ще Ви дадат приблизително точно време за реагиране. Ако Ви се наложи да избирате фирма за пътна помощ, нашата компания ви препоръчва пътна-помощ.bg в град София.

Едно мнение по „Пътна помощ за камиони

  1. Нина Стоянова

    Моят SUV няма да започне след спиране, за да вкара внуците ми пица. Веднага се обърнах към ААА да поиска помощ на пътя. Бях остана чакал представител за няколко минути. За щастие, моята дъщеря е могла да поиска онлайн помощ на пътя чрез вашия уеб сайт много по-бързо. Бяхме изпратени имейл, в който се посочва, че ще трябва да изчакаме 90 минути, за да може някой да дойде да тества батерията ни (както смятахме, че е въпросът). За щастие бяхме надолу по блока от нашия дом и току-що решихме да се приберем вкъщи, докато чакахме ААА да дойде.

    Представителят на ААА пристигна около 90 минути, но отказа да тества батерията. Той дори не отвори качулката на SUV, за да провери. Той се опита да стартира SUV и когато не заяви, че това не е батерията. Попитахме дали е бил механик и той каза, че не е, но има опит с батерии и вярва, че това не е проблемът. Помолихме го няколко пъти, за да провери само батерията, за да се увери, че има достатъчно мощност, и той отказа да каже, че ще ни се обади на камион за теглене. Той пристъпи към разговора и тръгна. Трябваше да се върнем отново в апартамента с децата отново в 21:00 без никаква помощ. Получихме обаждане около 9.30 ч., Потвърждавайки, че поискахме камион за теглене. Те заявиха, че това ще е 3-часово закъснение за тегленето. Препоръчах, че съм добре, чакайки 3 часа, тъй като моят SUV беше на паркинг, където можеше да бъде измъкнат, ако не го преместихме скоро. Останах цяла нощ да чакам да дойде камионът за теглене. Те не се появиха до 5 часа сутринта, което, моля, имайте предвид, че все още трябва да подготвя децата за лагера и да отида на работа. Също така, ако не бях отишла да проверя колата в средата на нощта, щяха да ми карат колата да бъде паркирана незаконно през нощта на паркинга. Бях в състояние да убедя джентълмен, че моят камион е на път да ми премести колата, но трябваше да остана с колата си. Също така не можех да спя, тъй като влакът продължаваше да свиква всеки час, за да посъветва, че са забавени, но скоро ще пристигнат. Отне им повече от 7 часа, за да пристигнат и да теглят SUV?!?! Бяхме толкова щастливи, че сме близо до дома, но дори не мога да си представя, че ни останаха по-далеч. Това е най-разочароващото преживяване с ААА. Ние сме членове с ААА от 2005 г. насам и имам цялото семейство по плана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *