продажби на камиони

Продажби на камиони

Спадът на пазара продължава въпреки обширните рекламни и маркетингови усилия на производителите на автомобили. Като Шрайбер твърди, че без силна подкрепа от руското правителство, индустрията няма какво да направи за увеличаване на продажбите. В съобщение до правителството на Руската федерация AEB разкритикува мерките, които според него вредят както на пътническата. Така и на камионната индустрия, включително протекционистки правила. Насочени към локализиране на производството на автомобили. Продажби на камиони. В Руската федерация не са предвидени подходящи мерки за защита и подкрепа на местното автомобилно производство. А прекомерната локализация прави икономически нецелесъобразно въвеждането на най-новите съвременни технологи. Каза Шрайбер. Главният изпълнителен директор Франк Шауф добави. Възможно е правилата да се затегнат и вече да не се привеждат в съответствие с интересите на някои играчи на пазара. Интересното е. Така че руското правителство мисли за това.

Продажби на камиони

Други анализатори в индустрията прогнозират стагнация, стагнация, а не продължаване на рецесията, като се позовават на факта, че тя вече е достигнала своя връх на руския автомобилен пазар. Счетоводният баланс на Русия не е най-лошият в света, пагубното въздействие на цените на петрола е намаляло, пазарът е възможно най-изолиран и като цяло е стабилизиран. Да, потребителите все още са в трудна ситуация, стандартът на живот е нисък и икономиката все още не е оптимистична, но най-лошото е отминало, уверяват руски експерти. Прогнозите на AEB за автомобилния пазар за 2020-21 г. са по-мрачни и консервативни от нашите и ние знаем по-добре отвътре успокоява от VTB Capital. Предвиждаме, че продажбите на леки автомобили, камионите и леките търговски превозни средства LCV през втората половина на 2020 г. Продажби на камиони. Ще започнат да нарастват постепенно на фона на доста неутрален макроикономически фон и съвсем адекватна държавна подкрепа. Вярваме, че само ниското доверие на потребителите към местните производители на автомобили остава ключова пречка за значително ускоряване на развитието на автомобилния пазар в Русия, добави той.

Проблем

Московското висше училище по икономика също се опита да се справи с този проблем. Продажби на камиони. Наскоро независимият университет стартира проекта Daily Index Stress Index, който съчетава 15 показателя, включително данни за обема на транспортните инвестиции, продажбите и транспорта. Индикаторите са взети за основа, позволявайки да се оценят старите данни и да се сравнят с новите в реално време. Днешният индекс е 43 по скала от нула до 100. Това означава голяма вероятност за рецесия, обясняват икономистите. По време на всяка от последните три рецесии през 2015, 2009 и 1998 г. индексът надвишава 80 в точката на максимална икономическа криза. Разглеждайки историческите данни за износа на камиони от 1994 до 2020 г. той възлиза средно на 188,39 млн. Долара, достигайки рекордно ниско ниво от 5,7 млн. Долара през януари 1998 г. и най-високото ниво от 863 млн. Долара през 2007 г. m. През май 2020 г. износът на тежести за Русия се увеличи до 118 милиона долара, докато резултатът за април беше 92,6 милиона долара.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com