продажба на джипове

Продажба на джипове

Вносителите и дилърите се интересуват от увеличаване на продажбите на автомобили, докато банките се интересуват от увеличаване на лихвените проценти за такива операции. Продажба на джипове. Следователно пазарът започна активно. Да разпространява специални кредитни програми с минимална лихва, когато една марка автомобили е обвързана с определена банка. Изречения със звучни имена старт, светлина и т.н. в рекламата те изглеждат примамливи. Но всъщност условията са написани по такъв начин, че минималната вноска често е 50% от стойността на автомобила. А срокът на заема е ограничен до една или две години. Тоест, все още трябва да имате голяма сума на ръка и да можете да плащате високи месечни плащания.

Продажба на джипове

Например, когато купувате ресталиран Volkswagen Tiguan с авансово плащане от 50% и срок на заем от 5 години, месечното плащане ще бъде около 10,8 хиляди UAH. Ако вземете Renault Sandero Stepway с 30% авансово плащане и срок на заем от 5 години, месечното плащане ще бъде около 6,2 хиляди UAH. Предварително решение може да се получи за 2 минути в клон или на уебсайта на банката. Цялата информация за заема и извлечението е достъпна в Privat24. Изплащане чрез Privat24 или огромна мрежа от клонове и терминали за самообслужване. Физическите лица могат да използват новата кредитна програма. лица на възраст от 21 до 60 години служители, лица, работещи по договор или договор и получаващи редовни плащания, пенсионери, както и физически лица. хората са предприемачи. Топ 10 на най-очакваните нови продукти на автомобилния пазар през 2021 година Cupra formentor.

Нов продукт

Cupra е откъснатото високопроизводително автомобилно подразделение на Seat. Първият шоурум на испанската марка в Украйна вече е в процес на изграждане и основният му експонат трябва да бъде кросоувърът Formentor с 245 конски сили хибридна настройка. Очакваме в средата до края на годината. Новият Juke трябваше да се появи през 2020 г., но в крайна сметка местната премиера беше отложена за средата на 2021 г. Кросоувърът е запазил своя разпознаваем профил и в същото време е станал малко по-голям. За Западна Европа има 1,0-литров трицилиндров двигател, задвижване отпред или на четирите колела, механика или робот с двоен съединител. Какви модификации ще се продават при нас, все още не е известно.

Годината надяваме

Третото поколение Qashqai може да се появи през втората половина на годината надяваме се, че няма да има забавяне, както при Juke. Той също така стана по-просторен, придоби нови интериорни материали и допълнителни опции, а също така получи хибридна инсталация e-Power от последователен тип, когато 1,5-литров бензинов двигател работи на генератор, а електрическият мотор е отговорен за въртенето на колелата. Дебютът на новото електрическо превозно средство BMW се очаква през втората половина на годината. Кросоувърът iX3 е построен на базата на обикновения X3, неговата електроцентрала развива 282 к.с. и 400 Nm, а резервът на мощност в цикъла WLTP е 460 км.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com