премиера на Actros

Премиера на Actros

Има и пакети за подобряване на икономичността на шофиране. Например Classic е представен от система за контрол на налягането в гумите на трактор и полуремарке, аеродинамични спойлери на покрива и странични панели. Премиера на Actros. Пакетът Top се допълва от хидравличен ретардер със спирачни моменти до 3500 Nm или до 750 kW. Новият ретардер тежи само 65 кг вместо 100 кг при предишното поколение Actros, което също допринася за подобрена горивна ефективност. Линиите за подстригване всъщност също представляват два пакета домашен и стилен. Първият се характеризира с дръжки на врати от дървесни зърна и декоративни дървени панели в таблото, кожен волан или опционален комбиниран волан дърво кожа. Стилен отговаря на името си с хромирани дръжки на вратите, табло, волан и отвори за въздух.

Премиера на Actros

Пакети дори се намират на третото поколение PowerShift трансмисия. Например стандартната конфигурация включва пакета Economy Drive с програмата Standart за пестене на гориво. А допълнителният пакет Power Drive с функция Power shift shift ви позволява да управлявате влакове с бруто тегло до 120 тона. В допълнение към режима на захранване има режим люлка и EcoRoll. Премиера на Actros. Вместо режим на маневриране на предишния модел, сега е въведена пълзяща предавка. Движението започва, когато педалът на спирачката е освободен. По-лесно е да се движите в задръствания и при маневриране. Въпреки факта, че водачът разполага с пълен 12-степенен автоматик на разположение на водача, на кормилната колона е монтиран превключвател на греблото за онези случаи, когато водачът спешно трябва да се намеси в шофирането.

Оформянето

Металните части имат свои собствени маркировки Silver Shadow. Отвън оформянето се издава от хромирани капаци за огледала и лента на сенника, осветена звезда, фарове за мъгла и LED светлини за движение. Премиера на Actros. И двамата използват бяло осветление на инструментите и елегантен кожен лост за ръчна спирачка. Принципът на генериране на партиди е приложен и към системите за сигурност. Стандартният основен пакет включва Асистент за контрол на близостта, Асистент за поддържане на лентата, Въздушна възглавница за водача. Класическият пакет Classic включва допълнително Active Brake Assist и Roll Control Assist. Пакетът за повишена безопасност Top, в допълнение към горното, има и забавител.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com