премахване на драскотини

Премахване на драскотини

Намирането на фирма или фирма. Която се занимава с професионално отстраняване на драскотини. Не е трудно в нито един повече или по-голям град. Но какво, ако искате да направите всичко със собствените си ръце или най-близките специалисти не са толкова близо. Ето защо в тази статия сме събрали средства за премахване на драскотини от различни производители и в различни ценови категории. Премахване на драскотини. Крайното съединение на G17216 на Meguiar. Крайното съединение на G17216 на MeguiarКрайното съединение на G17216 на Meguiar. Боядисването на автомобила се състои от няколко слоя. Първият предпазва частите на тялото от корозия, след това се нанася грунд и след това боя и лак. Именно тази слоеста торта осигурява защита срещу корозия и оригиналния външен вид на автомобила.

Премахване на драскотини

Средствата за премахване на драскотини по същество работят, като разбиват най-горните слоеве боя. Те напълно премахват горния слой и захапват в цветния слой, за да запълнят драскотината и по този начин възстановяват първоначалния вид на покритието. Микроабразивният лак G17216 Ultimate Compound на Meguiar е направен по оригинална формула, благодарение на която съставът възстановява цвета и яркостта на покритията, както и прозрачността на лаковия слой.Състав за втриване на костенурка от восък. Състав за втриване на восъчна костенуркаСъстав за втриване на восъчна костенурка. Класическа фина абразивна паста за костенурка за използване на големи повърхности. Това всъщност не е средство за премахване на драскотини, а по-скоро много ефективен лак, който премахва изтъркванията, окисляването, малките драскотини и кървенето на боята. Също така възстановява силно избледнелата боя и възстановява първоначалния цвят.

Слоеве

Трябва да се отбележи, че въпреки името, този състав, подобно на пастата от восък на костенурка, не е подходящ за премахване на дълбоки драскотини. Вместо това продуктът е по-предназначен за справяне с повърхностни проблеми – малки драскотини с минимално проникване, водни петна и окисляване. Освен това ръчното полиране може да отнеме много време, така че е препоръчително да се запасите предварително с полиращо колело. Премахване на драскотини BardahlПремахване на драскотини Bardahl Съставът от Bardahl не разрушава горните слоеве на боядисването, но полира неравностите на покритието. Поради това може да се използва за отстраняване на малки леки повърхностни драскотини, водни ивици, петна, потъмняване и други повърхностни проблеми. По-простата му формула върши отлична работа за справяне с тези проблеми. За да използвате.

Средство

Опитът за премахване на драскотини от повърхността на всяко превозно средство не може да бъде лесен по простата причина, че в действителност те не могат да бъдат премахнати напълно. Антидрасковете се пълнят с подходящо съединение и след това се полират по такъв начин, че да се подравнят с неповредената област. Scratch Away Motip е абразивен силиконов състав, предназначен за премахване на драскотини от боята на каросерията на автомобила и други лъскави повърхности, включително фарове и предни стъкла. Поради съдържанието на силикони, повърхността след обработка с препарата остава лъскава и не матира. Този подход ви позволява да скривате плитки драскотини за дълго време, но няма да се отървете от тях за постоянно, а също така няма да се превърне в лек за дълбоки щети.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com