Почистване на автомобила

1 min read
почистване на автомобила

Почистване на автомобила

Почистването на автомобила се изисква да се извършва постоянно. Особено в големите градове и по време на зимния сезон. Химическото почистване на интериора на автомобила е малко по-скъпо от измиването, а в някои случаи, ако е силно замърсено, е по-добре да се свържете със специалист. Периодичното почистване при желание може да се извърши независимо, ако има такова желание и техническа възможност. А също и в онези случаи, когато наистина искате да спестите пари. Почистване на автомобила. Има няколко начина да накарате колата да блести с чистота, достъпна за всички. Ако изберете химическото почистване на кабината, това не е само почистване от прах. Необходимо е да се премахнат всички големи отломки, мокро почистване, почистване на тапицерията на седалките, интериора на автомобила с помощта на препарати.

Почистване на автомобила

Когато почиствате големи отломки, можете да използвате прахосмукачка, както и въздушен компресор. Той ще премахне боклука на труднодостъпни места. Килимите трябва да бъдат премахнати от купето и отломките отдолу трябва да бъдат отстранени. Ако има капаци на седалките, ние ги отстраняваме и измиваме непременно. Когато използвате препарати, трябва да обърнете внимание на целта на този или онзи продукт. След това нанесете малко количество върху повърхността някъде на незабележимо място. Ако цветът на повърхността не се е променил, тогава процесът може да започне с пълна сила. Нанесете продукта, разтрийте с четка или кърпа, вижте инструкциите за продукта и когато мръсотията изчезне напълно, изплакнете с чиста, влажна кърпа. Има специални препарати за премахване на петна за тапицерия. Те почистват добре петната, а също така освежават миризмата от седалките в кабината. Тези препарати за премахване на петна премахват дори петна от масло, кафе, кръв и т.н. Седалките от плат трябва да бъдат задушени с парогенератор.

Характеристика при почистване

Целият интериор се почиства по не толкова прост начин. Това е много трудоемък и отнемащ време процес. Ако колата има кожени покрития, тогава сапунен разтвор или специално решение за кожа ще бъде най-добрият препарат. Специална характеристика при почистване на кожения салон е нанасянето на балсам след измиване, за да се предпазят седалките от механични повреди. Когато миете огледалата, не пръскайте върху тях от спрей бутилка. Това ще остави грозни петна. Поставянето на разтвора върху специален парцал и избърсването е най-добрият вариант. Ако е налично оцветяване, използвайте разтвора без амоняк, в противен случай оцветяването може да се напука и да се отлепи. След измиване на чашите те се полират. Пластмасовият панел се втрива със специален агент. Бутоните се избърсват с памучни тампони. Почистване на автомобила. Най-важното е да се използват всички решения според указанията. Тогава химическото почистване ще бъде ефективно и ще продължи много по-дълго. Не бива да пестите от пари, ако сте решили да спестите от професионално почистване.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com