Покупка на употребяван камион

1 min read
покупка на употребяван камион

Покупка на употребяван камион

Преди всичко ви съветвам да имате търпение и пари, тъй като ще трябва да обикаляте цяла България в търсене. Снимките в интернет може да показват едно нещо, но вие пристигате на мястото и се оказва, че ситуацията е напълно плачевна. А камиона не отговаря на изображението в автомобилните сайтове. На първо място, намерете някой, който е работил или се е занимавал с камиони. Това трябва да бъде опитен шофьор, който разбира много от работата на дизеловите камиони. Покупка на употребяван камион. Препоръчително е избраният от вас човек впоследствие да стане ваш шофьор. Когато оглежда колата, той ще разбере, че ще трябва да работи с този камион, така че ще го направи по-внимателно! Затова моят съвет към вас е първо да вземете решение за шофьор, а след това да отидете да гледате камиона с него. Това наистина е много важно. Само специалист ще може да определи дали той е изправна или не, дали можете да спечелите пари от него или не.

Покупка на употребяван камион

Не пестете пари за експерт. По-добре е да му платите, отколкото да ремонтирате постоянно камиона по-късно. А ремонтите са в пъти по-скъпи от услугите на специалист. Затова ви съветвам да не бъдете алчни. Не се паникьосвайте, ако чуете, че камиона е изминал повече километри, не е страшно, ако двигателят и шасито са ремонтирани. Същите продавачи, които твърдят, че колата им е преминала по-малко, най-вероятно са „добили“ скоростомера. По принцип не се доверявайте наистина на думите на продавача. В крайна сметка за него най-важното е да продава и той ще измисли всякакви приказки за камиона. За вас най-важното е да не купувате „развалина“, с която след това ще трябва да страдате дълго време. Разбира се, всичко зависи от сумата, която можете да похарчите за покупката на камион.

Инспекция на камиона

Ще ви дам няколко съвета какво да внимавате. Когато инспектирате избрания от вас камион, трябва да обърнете внимание на някои, на пръв поглед, незабележими детайли. Външният вид на камиона, както беше споменато по-горе, не е основното нещо. Покупка на употребяван камион. Продавачите биха могли да направят доста висококачествена предварителна подготовка. Освен това няма да се жениш за този камион. Той трябва да РАБОТИ И ПЕЧЕЛИ! На първо място е важно техническото състояние на автомобила, тъй като ремонтът на чуждестранни камиони не е евтино удоволствие. Ако продавачът ви предложи твърде „сладка“ цена (30-50% под пазарната), тогава трябва да помислите и да потърсите уловка. На първо място е важно техническото състояние на камиона, тъй като ремонтът на чуждестранни камиони не е евтино удоволствие. На колелата на предния мост гумата трябва да се носи равномерно. Ако износването е неравномерно, това може да е знак за ход в лагерите на главината на предното колело или да се играе в шарнирите.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com