плюсове на чип тунинга

Плюсове на чип тунинга

Съвременните технологии от компютърната ера все повече се въвеждат в производствените процеси на стоки от различен тип, до автомобила, и правят живота ни по-комфортен. Предимствата на чип тунинга са доказателство за това. Електронното оборудване предоставя на потребителя много предимства. И цялата мощ на електрониката се крие в миниатюрен чип, който присъства във всяка микросхема. Плюсове на чип тунинга. Подобрявайки системата за управление на автомобилите, производителите създават електронни блокове за управление на производствения етап, като ги снабдяват с подходящи програми. Това устройство е вид компютър, който управлява двигателя и помага на водача да анализира състоянието на агрегатите и да взема правилни решения в нестандартни ситуации. Състои се от устройство с памет и микропроцесор за обработка на входящи данни.

Плюсове на чип тунинга

Иновации в сервизния център. Плюсове на чип тунинга. Въпреки това, родният блок за управление не винаги е напълно доволен от собственика на колата. Понякога определени характеристики на двигателя изискват модификация, промени в разхода на гориво или мощността. Да се ​​прибегне до регулиране на двигателя без механични интервенции, като отвор на цилиндъра, увеличаване на хода на буталото и други, днес стана възможно благодарение на нова посока в работата на сервизните компании – чип тунинг. Тази услуга става все по-популярна сред автомобилистите, тъй като им позволява да променят параметрите на плавност, мощност, динамика на ускорението и икономичност, като по този начин подобряват работата на превозното средство.

Мощността на автомобила

Буквалният превод от английски на израза чип тунинг е настройка или настройка на микросхема с памет. Като се има предвид, че основната микросхема на автомобила е разположена в електронния блок за управление, чип тунинг се нарича настройка на калибровките на програмите на този блок, които контролират работата на двигателя. Основната цел на тази услуга е да увеличи мощността на автомобила. Увеличава мощността и въртящия момент на двигателя с 10-30%. Намалява разхода на гориво с 5-15% при умерен стил на шофиране. Ефективността на двигателя се подобрява чрез премахване на резки и резки в скоростната кутия. Отстраняват се повредите на педала за газ.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com