парко места за автомобили

Парко места за автомобили

Въпросът за паркирането винаги е бил остър и може би винаги ще бъде остър за столичните автомобилисти. Всъщност има около 400 коли на хиляда московчани данните от миналата година. Докато в Берлин и Лондон има съответно само 330 и 300 коли на всяка хиляда от местното население. Но на справедливост трябва да отбележим, че градските власти, доколкото е възможно. Все още се опитват по някакъв начин да опростят живота на шофьорите. Не винаги им се получава, но все пак. Парко места за автомобили. И така, за пореден път опит за решаване на проблемите с парко местата в столицата беше иницииран от местните власти и се предполага, че ще има двойно повече места за паркиране. Резултатът трябва да е впечатляващ, но начинът за постигането му е силно съмнителен. Всъщност се предполага стесняване на самите паркоместа. Като цяло столичните власти мислеха нещо подобно за да удвоят броя на местата, всяко отделно място трябва да стане два пъти по-тясно.

Парко места за автомобили

Съмнителността на това решение се дължи на малкия брой на пазара и на ръка машини с плъзгащи се врати. Как иначе собственикът на автомобила може да отвори вратата на автомобила си само на 2 метра, без да хване съсед припомнете си, че по-рано ширината на едно място за паркиране беше 2,5 метра? Парко места за автомобили. Между другото, промените трябва да засегнат не само ширината, но и дължината на мястото за паркиране. Ако по-рано имаше 6,5 метра за всяка кола, тогава властите предложиха да се отърват от тези ясни стандарти, като просто използваха пунктирана линия, разделяща зоната на парка от пътното платно. Какъв е крайният резултат? Ние също споделяме позициите на последния, а не мнението на центъра за данни. Също така сме уверени, че ако бъдат приети такива нововъведения, това значително ще увеличи и без това значителния брой леки произшествия на паркингите.

Ограничено паркиране

В резултат на това ще получим правоъгълник, току-що отделен с пунктирана линия от пътното платно, в който водачите, поради липсата на други маркировки за всяка отделна кола, ще се опитат да паркират своите превозни средства възможно най-близо един до друг. Любопитно е, че центърът за данни не вижда никакъв проблем при значително ограничено паркиране. Въпреки това, шофьорите мислят по различен начин. Последните вярват, че автомобилите на всички са различни и най-големите рискуват да загубят страничните си огледала на твърде тесен паркинг. Освен това шофьорите-родители се обявиха особено ревностно срещу подобни компресирани условия. Те уверяват, че е изключително неудобно да оставяте децата, когато други превозни средства са паркирани в непосредствена близост.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com