освежители за автомобили

Освежители за автомобили

Изкупуването на освежител за въздух за кола изглежда толкова банално. Че при вида на тази статия може да се чудите защо изобщо ви е необходим. Ако можете просто да отидете до магазина бензиностанцията до автомобилния пазар и да купите първия който идва с приятна миризми. Освежители за автомобили. Вярвате или не. Освежителят на въздуха всъщност е по-мощен инструмент, отколкото обикновено се смята. Повечето аромати са пълни с всякакви химикали, докато интериорът на колата ви е направен от материали, които изискват внимателно внимание кожа, пластмаса и други полимери. Следователно е необходимо да изберете вдишване в купето по такъв начин, че допълнителният елемент да не причинява вреда нито на водача с пътниците, нито на самата кола. Ето защо ние съставихме това ръководство, за да ви помогнем да изберете правилния продукт и да подобрите атмосферата в кабината си.

Освежители за автомобили

Неутрализатор на бамбукова миризма. Този неутрализатор е ленена торба, пълна с бамбукови въглища, ефективно средство за премахване на неприятните миризми. Освежители за автомобили. Въгленът абсорбира излишната влага, която може да се превърне в среда за размножаване на мухъл, мухъл и бактерии, които често са основната причина за лоши миризми. Лишете бактериите от място за размножаване, за да не се притеснявате от лоши миризми в колата си. За да се активира отново, е необходимо веднъж месечно да изваждате торбите от колата, за да им позволите да изсъхнат на слънце за 1-2 часа. Достатъчно за цели две години употреба. Освен това, след изтичане на срока на експлоатация, въгленът не може да се изхвърля, а да се използва като дренаж при пресаждане на домашни растения.

Минималистичен дизайн

Пречиствател на въздух за кола Onever. Тази притурка с минималистичен дизайн изглежда като устройство от научно-фантастичен филм, въпреки че основната й цел е същата като продукта по-горе. За разлика от неутрализатора на миризми на основата на въглен, който абсорбира само излишната влага от въздуха, устройството Onever също излъчва отрицателни йони във вътрешността на автомобила. Тези йони пречистват въздуха чрез унищожаване на бактерии и гъбички, които причиняват неприятни миризми. Освен това почиства въздуха от цигарения дим, който дълго време поглъща тапицерията. Използването на устройството е много просто просто го поставете в държача за чаши на централната конзола и го свържете към електрическата мрежа чрез USB кабел. Почистващото средство се включва и изключва с голям бутон на горния панел. Филтърният елемент за пречиствател на въздух Onever е изпълнен с въглища, филтърът е сменяем, може да се закупи отделно.

Спрей

Освежител за въздух за цялата кола на Meguiar. Целият автомобилен освежител за въздух на Meguiar. Първият в нашия списък неутрализатор на миризми в кабината със спрей. Air Re-Fresher от известната марка Meguiar изпълва целия интериор на автомобила, премахвайки нежеланите миризми за дълго време. Съставът се разпространява през вентилационната система и достига до много труднодостъпни области. Освежители за автомобили. Той елиминира миризмата на мухъл, цигарен дим, домашни любимци, промишлени течности и др. Друго предимство е от значение за тези, които харесват миризмата в интериора на автомобила, тъй като след закупуването му след като неутрализаторът е завършен и вентилацията е завършена, приятният аромат на нова кола остава.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com