опасни шофьори

Опасни шофьори

Предстоящата пролетна сесия най-накрая ще обсъди възможното наказание за основно и многократно опасно шофиране. Ако по-рано така наречените опасни шофьори не са били наказани по никакъв начин, то в близко бъдеще вероятно такова нарушение ще бъде наказано доста сурово. Опасни шофьори. И така, прогнозният размер на глобата за такова пътно нарушение за първото нарушение ще бъде 5000 дървени. Но ако има повторно нарушение, отново, вероятно, водачът може изобщо да бъде лишен от правата си. Преди да започнете да разбирате този проблем по-подробно, струва си да си припомните това, което днес обикновено се разбира като опасно шофиране. И така, говорим за едно или многократно повторение едно след друго на действия, които пряко противоречат на настоящите правила за движение. По-конкретно, това се отнася до отказа да поискате да отстъпите, възстановяването при шофиране в интензивен трафик, неспазването на правилното разстояние между вашето и превозното средство отпред.

Опасни шофьори

Включва също така рязко спиране, умишлено възпрепятстване на изпреварването. Ако се върнем към законодателното разглеждане на наказанието за горепосоченото нарушение, тогава този въпрос се планира да бъде разгледан още на пролетната сесия. Опасни шофьори. Между другото, това няма да е първото разглеждане на условията за наказание за опасно шофиране. Думата вече е работила със същия въпрос преди три години и дори е въвела подходяща точка в правилата за движение. Все още обаче никой не е започнал да наказва шофьори, които са били забелязвани в опасно шофиране. Между другото, парламентаристите трябваше да разгледат въпроса за налагането на глоби на последната сесия. Това обаче така и не се случи. Вземането на окончателните решения беше отложено до идващата пролет. И така, какъв законопроект е планиран да бъде разгледан още следващата пролет?

Доживотна присъда

Говорим за законодателен акт, който предвижда наказание на водача за първично опасно шофиране в размер на пет хиляди. Ако водачът отново си позволи опасно поведение на пътя, тогава той ще бъде лишен от свидетелството си. Между другото, първоначално за повторно нарушение беше предвидено дори наказание за ограничаване на свободата от две години до доживотна присъда. Между другото, на предстоящата пролетна сесия трябва да помисля за друг закон, важен за българските автомобилисти. По-конкретно, говорим за акт, предвиждащ възможността за плащане на депозит при шофиране на кола подпитка. Размерът на гаранцията, отбелязваме, е равен на размера на глобата, която от своя страна в момента е 30 000 за първото нарушение.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com