обучение през пролетта

Обучение през пролетта

Да се ​​научиш да караш кола от нулата и след това да полагаш изпит за шофьорска книжка в гарантирани екстремни условия е винаги трудно. Обучение през пролетта. Независимо от времето на годината. Но все пак има период, който експертите наричат ​​оптималния. И е пролет. Когато зимата повдига белите знамена на предаването, настроението, влажността, температурата на въздуха и, разбира се. Състоянието на пътното платно се променят. Професионалният шофьор трябва да владее добре при шофиране при различни метеорологични условия и основите на тези умения се полагат в процеса на обучение. Затова трябва да бъдете изключително внимателни при избора на сезон. През пролетта започваме да се чудим кой лъже – календар, прогнози за времето или снимка пред прозореца. Но в това е красотата на пролетното обучение.

Обучение през пролетта

Основното нещо е правилно да приоритизирате искате ли да придобиете истински опит, докато тренирате в екстремни условия. Или да насочвате курса без затруднения на сух асфалт, а след това да пирувате с валериана, докато карате по мокър път. Обучение през пролетта. И зимата, и лятото имат своите недостатъци по отношение на шофирането. През зимата трябва непрекъснато да се давите в хиляди пуловери и пухени якета. Изпотявайки се от стрес и страх от грешка в екстремни условия. А през лятото слънцето превръща планетата в един голям мангал, на който трябва да се разхождате с кола, която често не е оборудвана с климатик. Особено що се отнася до автомобилния парк на автошкола. Между другото, много хора погрешно вярват, че лятото е най-доброто време за учене. Но малко хора вземат предвид, че през летните месеци, когато пътната настилка е идеално суха, видимостта е благоприятна и инструкторът дреме, е невъзможно да се изработят такива необходими умения като плъзгане, изнасяне или плъзгане.

Отворени обятия

Освен това, след комфортна тренировка по летните пътища, ще трябва да се явите на изпит през есента, когато ще бъдете посрещнати с отворени обятия от кални свлачища, локви, аквапланинг на Негово Величество и дори сутрешни студове. Така че, както се казва, белите стартират и печелят бележка – Пролетта играе с белите. Сериозно погледнато, в студения сезон е много по-лесно да стартирате жена, отколкото кола. И ако говорим по същество, много, ако не и всичко, зависи от метеорологичните условия. Много кадети често искат просто да напуснат необходимите си упражнения. Но това е изпълнено с факта, че водачът ще остане полустерилен по отношение на умения, знания и шофьорски умения.