обрат на километража

Обрат на километража

Представители на ROAD предложиха да обсъдят в Държавната дума възможността за въвеждане на по-строго до наказателно наказание за измама с отчитане на километража. Дневният ред обаче ще включва и обсъждане на възможността за приемане на доста високи до милион глоби. Обрат на километража. За подобни нарушения в чужбина престъпниците блестят в затвора. Според ROAD у нас средно 13,5 милиона превозни средства имат усукан пробег. В тази цифра няма нищо изненадващо. Тъй като подобни измами носят просто колосални печалби на собствениците на автомобили в процеса на тяхната продажба. Например, осемгодишният Ford Focus с двигател 1.6 и обхват от 150 хиляди или повече може да се продава средно за 475 хиляди. Ако километражът на същата кола показва по-малко от 100 хиляди изминати километра, тогава средната пазарна стойност на автомобила ще се повиши до 600. Първо, трябва да платите за професионално извършено валцуване на пробега.

Обрат на километража

За автомобила от горния пример цената на услугата ще бъде приблизително 3 хиляди. Максималната цена на същата манипулация с премиум автомобил е 15 хиляди. Обрат на километража. Крайната печалба обаче при продажбата тук е с порядък по-висока. Въпреки че можете самостоятелно да закупите специално устройство за работа с километража. Днес цената на последната услуга е съвсем приемлива. Второ, може да се открие измама. Ако купувачът реши да провери колата възможно най-задълбочено. Тогава той ще може да открие неправомерно използване. Това обаче не е възможно за всички автомобили, а само за тези, при които показанията за пробег и работят с тях се дублират в допълнителни електронни единици. Това е от значение за автомобилите Volkswagen и BMW и се открива доста лесно, когато такива превозни средства са свързани с диагностични устройства в сервизните центрове.

Отговорността за усукване

На трето място, заслужава да се припомни отговорността за усукване, която се планира да бъде въведена у нас в най-близко бъдеще обещават да приемат закона до края на годината. Въпреки че, справедливостта трябва да отбележим, че държавата планира да накаже не тези, на чийто автомобил е изкривен пробегът, а тези, които предоставят такава услуга. Наказанието за физически лица, вероятно, ще бъде глоба от 300 хиляди, а за юридически лица – милион. Тоест, тази информация е по-скоро подходяща за тези, които сериозно мислят за закупуване на устройството, споменато по-горе, и пробег на пробег не само на своето превозно средство, но и на други. Основното е да гледате не само данните на устройството, но и действителното състояние на превозното средство.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com