нови правила

Нови правила

Всеки нов собственик на автомобил при условие че бъде закупен автомобил от дилър веднага ще получи както номера, така и документи. Нови правила. Самите знаци обаче могат да бъдат направени самостоятелно. Тъй като КАТ ги присвоява само на определен автомобил, след като получи искане от автокъщата. Всъщност собственикът на автомобил, който е посетил автомобилна инспекция в своя регион, може или да получи знаците за 2850 хиляди, или да вземе само документи за 850 хиляди и да кандидатства с тях за производството на стандартни табели. Трябва да се отбележи, че дилърите не бързат да използват новата опростена схема за регистрация на превозни средства. Това може да се обясни с няколко фактора едновременно. Първо, самият закон беше подписан, съгласуван сравнително наскоро практически в навечерието на Нова година и следователно схемата все още не е напълно разработена, тествана и одобрена от продавачите.

Нови правила

На второ място, на законодателно ниво беше установена фиксирана такса за такава услуга. Това е само 500 хиляди, но дори тази сума изглежда обременяваща за топ продавачите. Нови правила. Трето, за да се присвоят номера на автомобили директно в дилърите, са необходими определени специалисти – хора, които знаят как правилно да инспектират превозно средство, преди да го предадат на собственика. Много центрове нямат такива служители, следователно те трябва да бъдат наети, да се създават нови работни места, което, разбира се, не е много изгодно за дилърите. Четвърто, само онези автокъщи, които са включени в специален регистър, имат право да издават незабавно номера и документи. Актуализираната процедура за регистрация изисква освен всичко друго и допълнителна маркировка върху каросерията на автомобила, в случай че има проблеми с идентифицирането на съществуващата.

Специален преглед

Това може да се случи поради повреда на отделни части в резултат на авария или корозия. Щети обаче може да са били причинени нарочно – това обикновено се случва, когато превозно средство е откраднато. Ако се установи повреда на номера, след специален преглед пътната полиция трябва да вземе решение за възможността за повторно маркиране. Относно паспорта на 16 години и някои други промени. Друго нововъведение беше необходимостта от предоставяне на паспорта на собственика на автомобила, в случай че човек дойде да регистрира превозното средство с ръкописно пълномощно. Така че парламентаристите предлагат да се намали процентът на фалшификатите. И сега е невъзможно да се регистрира автомобил за лица на възраст под шестнадесет години. Отговорните ентусиасти и дилъри на автомобили все още са предпазливи по отношение на новата схема за регистрация.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com