нови глоби

Нови глоби

Позицията на авторите на новия Кодекс за административните нарушения е да увеличат глобите за потенциално опасни. Явно умишлени и случайни нарушения. Повечето от противоречията са свързани с глоби за нарушения на скоростта. Новият Кодекс за административните нарушения предлага да се повиши минималната глоба за превишена скорост с 20-40 км / ч до 3 хиляди. преди това – 500. Нови глоби. Припомнете си, че сегашните правила предвиждат само 2,5 хиляди. Глоба за превишена скорост с 60-80 км / ч. В новия Кодекс за такова безразсъдство ще трябва да платите от 4 до 5 хиляди. Ако водачът бъде хванат при повторно нарушение на ограничението на скоростта. Той ще трябва да плати 10 хиляди и / или да загуби книжката си точно за една година. Новият Кодекс за административните нарушения продължава да се бори срещу пиянството по време на шофиране. Кодексът предлага глоба от 30-40 хиляди за отказ да бъде разгледан с лишаване от права за 3 години преди това 2.

Нови глоби

Ако пиян шофьор си позволи да превозва непълнолетни, глобата може да достигне до хиляди. За да върнете колата от задържания паркинг, сега ще трябва да платите депозит от няколко хиляди. Освен това, ако водачът бъде признат за виновен, парите ще отидат за заплащане на глобата. Нови глоби. Противоречието беше породено от възможността за конфискация на превозното средство в случай на многократно задържане в нетрезво състояние по време на шофиране. Такива мерки се предлагат и за онези случаи, когато колата не е била управлявана от собственика. Идеята за лишаване от права за 3 груби нарушения в рамките на 12 месеца това означава шофиране на червена светлина, значително превишаване на скоростта, опасни завои / завои, шофиране в следваща лента, не преминаване на пешеходци и т.н. не е нова, но е може да се окаже ефективен, прогресивен и радикален за някои категории шофьори.

Техническото състояние

Ако формулировката относно прогресивните наказания от съставителите на Кодекса за административните нарушения бъде финализирана, това ще помогне за подобряване на ситуацията по пътищата. Да, наистина все още е възможно да се слезе с по-леко наказание за всички горепосочени престъпления. Но си струва, въпреки това, съзнателно се позовава на собствената си безопасност и безопасността на другите и да не нарушава правилата за движение, контролирайки техническото състояние на автомобила си. Естетичният начин на транспорт обаче също е важен – той развеселява водача и създава желания образ. Винаги с удоволствие ще ви помогнат да поддържате красотата на любимата си кола. Можете да поръчате различни услуги от нас от разрешено оцветяване до брандиране.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com