нова kia sorento

Нова KIA Sorento

Изглежда, че е безсмислено да очакваме добри пътища от българските служители и не всяка кола може успешно да се движи по разбити пътища. Нова KIA Sorento. Добър и относително достъпен вариант предлага KIA, която представи обновения KIA Sorento. Моделът Sorento е доста популярен на вътрешния пазар. Това е един от малкото големи кросоувъри с монокок корпус и отлични технически характеристики. Преработената версия се различава от предшественика си в няколко детайла. Които правят тази кола по-скъпа, отколкото е в действителност. От външните разлики в новия KIA Sorentoможете да подчертаете LED лентата от дневни светлини, хромирани ръбове на решетката на радиатора и нови фарове за мъгла, които също могат да осветяват завоя. В останалото, непосветеният човек е малко вероятно да различи обновения KIA Sorento от предишната му версия. Но вътре в колата има много повече промени. Нови, по-скъпи покрития и по-голям сензорен дисплей са дреболии.

Нова KIA Sorento

Основният коз на корейския джип е третият ред седалки. Следователно тази кола ще бъде отличен вариант за големи семейства или приятелски компании. Нова KIA Sorento. Това не означава, че галерията ще настани удобно световните шампиони по бокс, но за деца или юноши – това е, което ви трябва. Можете обаче да сгъвате задните седалки по всяко време. Като в същото време получавате не по-малко от 1081 литра за всякакви чанти и куфари. Вторият ред седалки се сгъва, разбира се, по-рядко, но ако това се случи, тогава 2052 литра ще бъдат достатъчни за транспортиране на много неща едновременно. Нивото на удобство в новия KIA Sorento е на високо ниво. Седалката на водача има много настройки, които се постигат благодарение на електрическото задвижване. Предните седалки в топ версията са с електрическо отопление и вентилация. Седалките от втория ред се отопляват само.

Контрол на стабилността

Отделен климатик ще осигури на всички необходимата температура, а големият панорамен покрив ще отвори отлични гледки за пътниците. Разбира се, най-скъпото оборудване включва всичко най-добро, въпреки че основното оборудване е доста богато. Включва шестканална аудио система с поддръжка за множество формати, круиз контрол, климатик, аксесоари с пълна мощност, плюс електрически сгъваеми странични огледала, анти блокираща спирачна система, помощ при наклон, контрол на стабилността, ISOFIX детска седалка, предни и странични въздушни възглавници и въздушни възглавници за завеси и много други. Между другото, в навечерието на зимата официален дилър на KIA започна да предлага така наречените топли опции, които се предлагат стандартно и включват отопляеми предни седалки, волан и странични огледала, както и допълнителен вътрешен нагревател. Що се отнася до възможностите за офроуд, някои от нивата на оборудване на SUV включват автоматична система за задвижване на всички колела.

Задвижващите предни колела

При най-малкото приплъзване на задвижващите предните колела, задният мост се включва, гарантирайки уверен изход от трудна ситуация. Не си струва обаче да поставяте офроуд рекорди на KIA Sorento, тъй като тази кола все още е по-градска. Sorento ще се справи със средния тип офроуд, който често се среща при излизане на открито или риболов, но все пак не си струва да се мотате по реката или да се състезавате с Hummer или Wrangler. Въпреки впечатляващите си размери и тегло, кросоувърът все още е икономичен. Например при бензинов двигател с работен обем 2,3 литра и максимална мощност 175 конски сили, разходът на гориво в комбинирания цикъл е само 8,8 литра на 100 километра. Дизеловият агрегат е традиционно по-икономичен. С обем от 2,2 литра, капацитет от 197 коня, както и задвижване на всички колела, KIA Sorento консумира 6,7 литра на 100 км.