Неизправности на автомобила

1 min read
неизправности на автомобила

Неизправности на автомобила

Всеки шофьор обича, когато колата му е тиха и гладка. С течение на времето обаче, при преодоляване на нередности на скорост, могат да се появят чужди звуци. Диаграма на сферичните шарнири. Признаци, че вашият автомобил се нуждае от смяна на сферична става. При движение с висока скорост по неравен път се чува подозрителен почук. Неизправности на автомобила. Предните колела се клатят, което води до нестабилност на автомобила. Гумите се износват неравномерно. Воланът скърца при завъртане и изисква усилия за управление на машината. Всеки от тези симптоми означава, че сферичната става е износена и трябва да бъде заменена. Това се дължи на голямото натоварване, на което е изложен продуктът по време на експлоатацията на превозното средство. Именно върху тази част на автомобила пада теглото на автомобила – частта ограничава ударите, възникващи при преодоляване на нередности. Между тялото и вътрешните части на елемента има празнина, която постепенно се разширява.

Неизправности на автомобила

Ако не обърнете внимание на това, колелото може просто да излети. Подкрепа за диагностика. Има няколко начина за самодиагностика на тази част от машината. Първо, можете да повдигнете колелото и да го преместите – ако има ход, опората трябва да бъде заменена. На второ място, можете да натиснете ръба на опората нагоре с монтажна лента – по този начин можете да откриете луфта още по-точно. На трето място, можете просто да премахнете опората и да я затегнете в тиска, като проверите всички компоненти. Ако пръстът на продукта се движи лесно, елементът се износва и трябва да се смени. Неизправности на автомобила. Процесът има свои собствени характеристики, които зависят от марката на автомобила, но общите принципи остават същите. Какви инструменти са ви необходими? Ключ на колелото. Любезен бар лост или всяка здрава тръба.

Новата опора

Ако за първи път правите процедурата, помощта на друг човек може да бъде полезна. Ако последователността от действия се спазва правилно, процесът ще отнеме не повече от половин час. Предварително се препоръчва да смажете новата опора, като извадите багажника от нея. Не забравяйте да го поставите отново, когато сте готови! Спуснете болтовете на колелата и повдигнете машината с крик. Извадете колелото и развийте гайката на сферичния щифт. Извадете болтовете, които свързват желаната част от автомобила към кормилния колан. Поставете дърпачката и следвайте процедурата за натискане на пръста. След това се нуждаете от помощта на приятел, който действа върху долната част на рамото с монтажна щанга. Премахнете опората, която ще бъде заменена, и я заменете с новата опция.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com