настройка на автомобила

Настройка на автомобила

Аерографията е относително нова процедура, която се използва за промяна на външния вид на автомобил настройка. В Европа и Америка този метод стана популярен през 90-те години. Терминът аерография – настройка на автомобила произхожда от името на инструмента, който се използва в такива произведения. Аерограф използва сгъстен въздух под налягане за пръскане на боя върху повърхността на машината.Първо се създава скица на чертежа, която специалистът пробва в колата с помощта на компютърна графика. Настройка на автомобила. Следващата стъпка е подготовката и изравняването на повърхността. За да приложите изображението, могат да се използват специални шаблони от картон, хартия, фолио или филм. Но понякога професионалистите не използват шаблони. Основният работен инструмент е аерографът, с който можете да контролирате разпределението на боята и да създавате реалистични чертежи. Под въздействието на компресора боята се изтегля от въздуха и се пръска по повърхността.

Настройка на автомобила

Такава процедура се регулира от прецизното изчертаване на малки детайли до мащабното прилагане на фоновия шаблон. Ярките бои се нанасят на 1-2 слоя и се покриват със защитен лак. Рисунката е нанесена спретнато, всички не боядисани области са покрити с филм. Настройка на автомобила. Когато работите близо до повърхността, която трябва да бъде боядисана, не използвайте разтворител, за да не развалите чертежа. Друга опция за настройка е използването на винил. Преди това повърхността на автомобила се обезмаслява, изравнява и избраният модел се залепва. Някои шофьори предпочитат само изображения, които сами избират. Уникални модели могат да бъдат приложени към цялата равнина, включително. Аерографията може да се прилага върху малка площ от автомобила. Най-популярната рисунка е върху капака или вратата на автомобил под формата на абстракция или диво животно.

Външна настройка

Има ценители на техногенния и еротичния стил, киселинните рисунки и художествената живопис. С помощта на тази технология можете да реализирате всякакви идеи. Преди да украсите автомобил с изображение, трябва да определите всички предимства и недостатъци на този метод. Основното предимство е да се направи уникалността на колата, която лесно ще бъде разпозната в града. В същото време колите със снимки рядко представляват интерес за похитителите. С помощта на аерография можете да подчертаете социалния статус и положението в обществото, тъй като не всички шофьори могат да използват тази услуга. С помощта на външна настройка на автомобила можете да симулирате огънати метални листове, люкове, брони, въздухозаборници, не са необходими допълнителни отвори или допълнителни крепежни елементи. Аерографията ще скрие малки драскотини или следи от ремонт.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com