напреднали технологии

Напреднали технологии

Напреднали технологии в действие нарушителите на трафика вече са уловени от невронни мрежи. Изкуственият интелект и невронните мрежи, които участват най-активно в човешкия живот, изобщо не са сюжет на научнофантастичен филм. Това е реалността. Съмнение! Не си струва, защото Московският център, който отговаря за организирането на ДД, вече е започнал да използва специална невродигитална мрежа, за да идентифицира нарушителите на движението. По-специално се планира тази технология да помогне за идентифицирането на марки и модели автомобили. И така, който, припомняме, понастоящем заема поста началник на Дирекцията за фото и видеозапис в центъра за данни, съобщи, че неговата организация е стартирала невронна мрежа. Напреднали технологии. Последните ще трябва незабавно да решат два основни проблема. Първата задача на мрежата е да разпознава правилно цифрите, което би трябвало да намали броя на писмата за щастие от КАТ, които пристигат на грешния адрес.

Напреднали технологии

Освен това мрежата ще трябва да идентифицира измамници, които се опитват да заблудят КАТ чрез смяна на номера. Спомнете си, че камерите по пътищата могат да определят само номера на превозното средство. Що се отнася до системата за определяне на марката на нарушителя, по-рано специалистите на Центъра получиха тази информация от специална база на Централния офис. Напреднали технологии. След това получената снимка беше сравнена със съществуващата снимка. Такова сравнение обаче не винаги беше възможно – качеството на изображенията при лошо време остави много да се желае. Но що се отнася до нововъведената мрежа, задачата на гореспоменатото проблематично сравнение няма да е никак трудна за нея. Всъщност мрежата ще може да използва по-голяма база. И тя също знае как да се учи от собствените си грешки.

Модерни спортни коли

На теория това означава, че дори първоначално мрежата да не е твърде правилна при идентифицирането на отделни марки, В момента, според, в мрежата са качени около стотици марки от най-популярните автомобили в региона. Това, и износени москвичи, и модерни спортни коли. Сега в столицата наистина има много камери и затова се очаква работата на неутронната мрежа да бъде наистина ефективна. Самият механизъм на тази работа е изграден приблизително според следния сценарий мрежата разкрива факта на несъответствие между номера и модела на автомобила и след това сигнализира за това на специалистите от Центъра. Любопитно е, че напредналите технологии се използват активно в тяхната работа не само от агенции, които контролират условията и обстоятелствата на ДД. Съвременните центрове за детайлизиране също могат да предложат на своите клиенти нещо наистина ново.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com