митове и реалност

Митове и реалност

Дори и най-забележителната кола може да бъде превърната в истинска ракета чрез чип тунинг увеличаване на мощността на силовия агрегат, както и подобряване на неговата горивна ефективност. Този тип ревизия е най-търсената сред автомобилистите, тъй като позволява скритият потенциал да бъде освободен навън. Митове и реалност. Самата настройка на чипа е настройката на програмата на електронния блок за управление на двигателя с промяна в неговите режими на работа, като по този начин увеличава неговата мощност. Поради това силовият агрегат придобива допълнителен резерв от мощност, който носи не само морално удоволствие на собственика на автомобила, но и доверие в управлението му. Работата на силовия агрегат на повечето автомобили се контролира от програма, зашита в специален блок за управление. Освен това настройките му по правило са осреднени. Поради това повечето нюанси, например, условията на работа, не се вземат предвид.

Митове и реалност

За да отговорят напълно на екологичните стандарти от 4,5,6 евро, разработчиците понякога умишлено блокират определен процент от мощността на двигателя. Когато използвате постна смес, се появява почукване. Реакцията на дросела на двигателя страда директно от късно запалване. Митове и реалност. В резултат на това купувачът на автомобил получава уж мощен двигател според паспорта, който със своето късно запалване просто отказва да дърпа, когато използва изчерпано гориво. Тогава той забелязва прекомерното си потребление, но основното. От неговата икономика е по-високо от посочените. Почти всички проблеми, споменати по-горе, се коригират чрез корекция на софтуерните настройки на блока за управление успоредно с компетентната настройка на лечебните ъгли, времето на инжектиране и други параметри.

Гаранционни задължения

Някои производители също така ограничават мощността на двигателя на автомобила за презастраховане за да се спасят от нежелани гаранционни задължения. Висококачественият чип тунинг на двигателя определено увеличава пъргавината на автомобила, въпреки че донякъде намалява ресурса на двигателя. Но трябва да се отбележи, че във всеки случай собственикът остава в полза, спестявайки ценно време. Сред всички положителни аспекти на използването на чип тунинг на силовия блок, следните точки са най-важните. Намален разход на гориво. Въпреки че в повечето случаи апетитът на автомобил с бензинов силов агрегат не намалява, ефективността му се увеличава. Ако поръчате чип тунинг Subaru с дизелов двигател, разходът му спада с 5 – 8%. Повишена мощност. Ако двигателят е оборудван с турбокомпресор, след всички манипулации на капитаните, мощността му се увеличава с 15-25%.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com