мини багери

Мини багери

Пазарът за използване на мини-багери в България има, ако не скок, то непрекъснат растеж със сигурност. Това се дължи предимно на широко разпространения бум на строителството и многоетажни сгради изискват мощно оборудване. Тогава работата с малък обем или в ограничено пространство например разширение към частна къща е по-бърза и по-евтина за пренасяне с помощта на мини-оборудване и мини-багери, включително. Съвременните мини-багери са пълноценни работещи машини, способни да изпълняват пълния набор от функции на багера. В условията на силна конкуренция производствените фирми се стремят да направят своите мини-багери истински чудовища, чиито възможности са просто невероятни. Мини багери. Дори по оформление и функции те отстъпват на своите братя в пълен размер, с изключение на размерите. С пълноценно работно оборудване, вкл. „Задна лопата“, поради което те могат да работят близо до основата. Шасито на веригата, лопатката на булдозера, мощни хидравлични системи и модерни системи за управление.

Мини багери

Тоест практически няма такава функция, която да е недостъпна за съвременен модел мини-багер. Плюс това, ако е необходимо, всичко това може да бъде допълнено със специализирани приставки. Като хидравлични чукове или свредла, пръчки, грайфери, в зависимост от необходимия набор от изпълнявани функции. Нека да поговорим за това по-подробно и да разгледаме основните модели на пазара, всеки от които има свои собствени характеристики и конкурентни предимства. Комацу. Нека започнем с един от лидерите в сегмента – Komatsu – който е представен от 11 модела, най-малкият от които тежи само един тон. Мини багерите Komatsu са мощни, много надеждни. Komatsu се фокусира върху производителността на машината, лекотата на работа, надеждността на устройството и качеството на изработката. По този начин той разработи и внедри специална хидравлична система. Която значително увеличава мощността и скоростта на работните операции. А интегрираната система за управление улеснява манипулирането на тази мощна хидравлична структура на стрелата, пръчката и кофата.

Един от основните конкуренти на Komatsu е JCB

Един от основните конкуренти на Komatsu е JCB, който непрекъснато усъвършенства моделната си гама. Която днес включва още 11 модела от един и половина до осем тона. Плюс три истински бебета, последното от които тежи само 950 кг. и е предназначен за работа на закрито. Особено при разрушаване на подове, тавани и стени. JCB с основание твърди, че е лидер на пазара на мини багери, като непрекъснато прави многобройни промени в дизайна, за да подобри своите характеристики и условия на контрол. Нови грамофони с намален радиус на завъртане на противотежестта. Мини багери. Двускоростни автоматични хидравлични двигатели, по-стабилни коловози, специална система за почистване, нова хидравлика. Предпазители на радиатора и маркуча са само част от нововъведенията на мини багера на JCB през последните две години.

Един от основните конкуренти на Komatsu е JCB

Разбира се, специално внимание трябва да се обърне на марката Caterpillar. Това е несъмненият лидер на пазара, винаги изпреварвайки конкуренцията с крачка или две. Трите стълба на Caterpillar – надеждност на дизайна, лекота на работа и висока производителност. Това прави мини багерите на Caterpillar едни от най-добрите и самата компания заема голям сегмент на пазара на продажби. Че има такива „малки неща“ като допълнителна помпа в хидравличната система, двускоростно задвижване. Възможност за работа при наклон до тридесет градуса, голяма ширина на булдозерното острие. Независимо управление на всякакви терени, висока скорост и степен на въртене на стрелата и много други. Компанията обаче не планира да спира дотук, а най-новите модели 301.6C, 301.8C и 302.5C са станали още по-удобни, мощни и надеждни. Мини багери. Кабината е значително подобрена, системата за управление има дисплей. Нови двигатели от Mitsubishi, нови хидравлични помпи, система за защита от претоварване на двигателя. Разширена верижна платформа за по-голяма стабилност, по-голям ъгъл на кофата и специални стойки за всякакви допълнителни прикачени файлове.

Фиат-Хитачи

Продуктите на Fiat-Hitachi са много търсени на пазара на мини-багери, особено модели, сглобени в Япония. Където непрекъснато се въвеждат всички най-модерни технологични иновации. Например, особено здрава и в същото време лека носеща рамка. Благодарение на която беше възможно да се спусне центъра на тежестта на мини-багера, да се направи по-стабилен и следователно да се добави мощност. Fiat-Hitachi също подчертава в рекламните си брошури удобството и звукоизолацията на кабината, където има климатик и електронен дисплей. Много надеждни грамофонни спирачки, които работят в автоматичен режим. Както и самосмазващия дизайн на работните фуги на структурата на стрелата и кофата. Поради което периодът между необходимата поддръжка се увеличава значително. Всички тези плюсове и минуси доведоха до факта, че Fiat-Hitachi вече е продал 80 000 от автомобилите си за 16 години.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com